pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

În zilele de 30.11 și 01.12, suntem aici pentru tine prin e-mail. Trimite-ne un mesaj la online@buzzsneakers.ro și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Blogger Pick
22.01.2020.

START THE NEW YEAR WITH NEW BALANCE

Salutare si bine ati revenit la… realitate! Dupa perioada sarbatorilor si a petrecerilor, ne-am intors la viata de zi cu zi. Sunt fericita ca in 2020 incep proiectul Buzz Crew alaturi de New Balance. Ati vazut noul model? New Balance X Racer este perfect pentru acest sezon.

Trebuie sa ajungeti la un meeting? Alegeti X Racer. Mergeti la o petrecere? Alegeti X Racer. Nu stiti ce sa purtati la cafea cu prietenii? Alegeti X Racer. Ce vreau sa spun este ca acest model poate fi purtat oriunde si oricand. X Racer este al doilea drop din seria X dupa X-90 si are ca sursa de inspiratie modelele tip jogger din anii ’90 mai putin cunoscute. Intentia este crearea unei siluete moderne, de tipul hibrid. Iubesc acesti sneakersi pentru ca sunt fashionable, incredibil de confortabili, bine amortizati, ideali pentru a fi purtati toata ziua si surprinzatori de usori.

Midsole-ul ABZORB amplifica amortizarea si rezistenta la compresiune, absorbind impacturile puternice. Si bineinteles, designul iti cucereste gusturile, pentru ca e unic si inovativ. Sunt fascinata de energia anilor ’90 combinata cu cea a tendintelor futuristice.

Descopera  NEW BALANCE X-RACERS in cel mai apropiat magazin Buzz sau online. As fi foarte fericita sa impartasiti cu mine parererile despre sneakersi. Va doresc numai bine in noul an.

Antonija

A fost util acest articol

Articole similare