pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
26.02.2020.

GO FROM DAY TO NIGHT WEARING ADIDAS EQT GAZELLE SNEAKERS

In sfarsit a venit si randul meu! Acesta este primul meu blog story din 2020. Trebuie sa recunosc ca abia asteptam sa impartasesc cu voi impresiile despre niste sneakers speciali de la Adidas, care, credeti-ma, ca m-au inspirat atat de mult, incat am creat 2 outfit-uri.

 

Am fost dintotdeauna genul de fata care cauta combinatii ce par nepotrivite la prima vedere, cum ar fi matching-ul sneakers-ilor cu fuste si rochii. Sunt de parere ca sneakersii confortabili cu design iesit din tipare sunt ceea ce ai nevoie pentru acel “je ne sais qoui” cand vine vorba de look. De data aceasta, eu am ales Adidas EQT Gazelle.

Adidas EQT Gazelle sunt acei sneakersi cu vibe retro, care nu numai ca exceleaza la capitolul confort, dar care au si un design nou si imbunatatit in comparatie cu modelul din anii ’90.

 

Asa cum am mentionat mai sus, acest model interesant scoate din monotonie orice outfit. Am ales sa il asortez cu un tricou alb si o fusta, astfel incat sa ma simt confortabil dar si indeajuns de cool incat sa stau toata noaptea pe ringul de dans, in atentia tuturor.

Pur si simplu se potrivesc cu orice!

 

Sunt indragostita de moda anilor ’80, iar alegerea acestui model a insemnat pentru mine depasirea zonei de confort, dar in acelasi timp mi-a permis sa experimentez cu acest nou sentiment, astfel ca am ajuns sa imi construiesc outfit-uri care fac o trecere usoara de la zi la noapte.

Adidas EQT Gazelle sunt in primul rand niste sneakersi confortabili. Daca si tu iti doresti un model care sa iti faca pasul usor dar cool, acum e momentul perfect sa il descoperi in magazinele Buzz sau online.

 

Pana data viitoare,

Dživ

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick