pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
08.04.2020.

Let’s find our New Balance in life

 

Salutare, oameni minunati. Sunt Akasha!

In calitate de membru Buzz Crew va voi face cunostinta cu cel mai nou model New Balance W 997S, dar si cu lucrurile care ma ajuta sa imi mentin echilibrul in aceasta perioada grea.

Traim zile unice care ne pun fata in fata cu multe provocari. Sunt in autoizolare de o luna de zile si am fost nevoita sa imi adaptez viata la noul context.

Abia astept zilele in care vom putea iesi fara sa mai tinem cont de restrictii, cand ne vom plimba linistiti si sanatosi pe strazile orasului in cele mai noi haine si sneakersi, cand vom merge la petreceri si ne vom reintalni cu prieteni dragi.

Cand vine vorba de outfit-uri, imi las imaginatia sa “zburde” libera, dar un element ramane constant -  New Balance W 997S.

Acesta este unul dintre modelele cele mai confortabile pe care le-am purtat pana acum. W 997S are un vibe retro, dar ceea ca m-a atras este design-ul simplu. Combinatia de tonuri deschise de gri cu rozul din litera N ma duc cu gandul la primavara pe care o asteptam cu totii.

In alta ordine de idei, acum este momentul sa facem toate lucrurile pe care le amanam de multa vreme. De exemplu, am comandat multe carti si de fiecare data cand gasesc cateva minute libere, ma refugiez in paginile lor. Sunt si DJ, ceea ce inseamna ca pot sa descopar multa muzica de care nu stiam pana acum. Practic am timp sa ascult albumele artistilor in intregime. 

Ziua mea incepe devreme cu o cana de cafea si imbracaminte confortabila. Si datorita Buzz acum am cei mai confortabili sneakersi de la New Balance, pe care momentan ii port doar in casa. Voi nu faceti la fel cu noile perechi cumparate? Mai intai le purtati prin casa si abia apoi pe strada? 

Sunt multe lucruri care ne lipsesc in momentul de fata, dar acum avem timp pentru idei noi si aspiratiii, iar social media ne ajuta sa ne conectam cu oamenii pe care ii iubim. Va propun sa profitam de tot acest timp liber ca sa ne reinventam.

Nevoia de echilibru in acest context sensibil ne face sa devenim mai buni iar tot acest timp ne ajuta sa ne bucuram de confortul caminului.

Stay safe!

Akasha

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick