pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
17.06.2020.

STAY OUT OF THE BOX WITH NEW ADIDAS!

Salutare, prieteni! In story-urile anterioare am avut ocazia sa va povestesc despre modele preferate de sneakersi. Tinuta mea de astazi este realizata in intregime din articole adidas!

Pentru vremea imprevizibila si ploioasa din zilele calduroase, am ales un tricou din colectia adidas Lace. Acest T-shirt ingenios este inspirat de strazile din Copenhaga, iar cele trei dungi adidas Originals sunt de nelipsit, cucerind pasionatii de street style, ca de fiecare data.



Totusi, ceva este diferit... Detaliile fresh din dantela impletite cu panglici, confera acestei combinatii de T-shirt si sweater, un vibe feminin, iar logo-ul Trefoil, gulerul si tivul au un aspect sport.

Tinuta se potriveste perfect cu noul modelul adidas EQT Gazelle, un nou hibrid pe piata sneakersilor, ce poate fi gasit si pe negru.

 


 THE RETURN OF FAVORITES FROM THE END -90S

Silueta EQT Gazelle are la baza unii dintre cei mai faimosi sneakersi de alergare ai brand-ului adidas, lansati in 1999. Acest model imbunatatit combina design-ul old school cu detalii actuale. Mesh-ul si pielea au un aspect autentic din anii '90 si inceputul anilor 2000.



Talpa lor ofera confort pe tot parcursul zilei si faciliteaza miscarea. Acest model este in prezent preferatul meu de la adidas, sneakersii fiind extrem de usori desi sunt supradimensionati prin design-ul lor si urmand ultimele tendinte in moda.

Se potrivesc alaturi de orice combinatie de haine si cu orice culoare. Sunt sigura ca merg excelent chiar si cu rochiile de vara, deoarece sneakersii chunky sunt inca un hit in lumea modei actuale.

Sunt alegerea mea numarul 1. Alegerea voastra care este? :)
 


Descopera tricoul adidas din dantela si sneakersii EQT Gazelle in magazinele Buzz sau comanda online.
 


Stay fresh and out of the box,
Iva
 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick