pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
23.06.2020.

TIME TO REACT

Salutare prietenilor mei ce au stat inchisi in case atat de multa vreme! Dupa aceasta perioada, libertatea recent dobandita parca are un gust mai bun, nu-i asa? Eu unul ma bucur mai tare acum la toate lucrurile mici, care inainte nu imi prezentau nici un interes. E interesant sa vad cum viata isi face din nou simtita prezenta in orasele noastre, mai ales dupa aceasta perioada ciudata de liniste asurzitoare. Cred ca am primit cu totii o lectie de stoicism in lunile precedente, devenind putin mai recunoscatori si mai increzatori in viitor.
 

Din moment ce lucrurile incep usor usor sa isi reia cursul obisnuit, o sa revenim si noi la story-urile noastre despre sneakersii preferati.



Inspirati de liniile unor sneakeri clasici de alergare precum Nike Internationalist, Nike React Element 55 SE sunt usori si confortabili, proiectati pentru nevoie noastre, alergatorii urbani, acesti oportunisti ce ies din casa crezand cu tarie in multitudinea de oportunitati care ii asteapta. Aceasta silueta sport este asezata pe o talpa cu tehnologia Nike React, ce ofera confort sporit indiferent daca scopul tau este sa iesi la o plimbare, o alergare sau doar la o cafea. Design-ul este completat de elemente reflectorizante, care imbunatatesc vizibilitatea in conditii de lumina scazuta.

In plus, Nike React Element 55 SE adauga ceva interesant pentru cei ca mine, iubitorii de Jordan: safari print pe intariturile calcaielor si ale sistemului de inchidere. Partea superioara se muleaza bine pe picior si, impreuna cu sireturile tubulare, iti asigura o tranzitie insesizabila intre scenarii precum mersul, alergatul sau sprintul.



Nike React Element 55 sunt disponibili intr-o varietate de culori in magazinele Buzz si in magazinul online. Tot la Buzz am gasit si acest tricou negru, clasic, cu un mesaj livrat clar si deciziv, in stilul cu care Nike ne-a obisnuit:  Most definitely, it.

 

A fost o placere sa reiau legatura cu voi, comunitatea iubitorilor de sneakersi. Pana data viitoare, va doresc sanatate si zile insorite.

 

Onoarea inainte de toate!
El Nino

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick