pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
08.07.2020.

WHEN THE SUN IS UP, ADILLETES ARE MUST

Oh… vara…
Omul pur si simplu revine la viata in aceasta perioada a anului. Dupa zile sumbre, sezonul preferat a sosit. Cumva mi se pare ca pentru mine fiecare vara vine cu un nou mood in ceea ce priveste stilul pe care il abordez. Este de fiecare data o provocare, deoarece iar si iar caut piese vestimentare noi, pe care stiu ca nu le voi mai purta si vara viitoare. De aceea, intotdeauna ma asigur ca macar incaltamintea pe care o cumpar sa fie frumoasa, simpla si clasica, pentru a o purta cat mai multi ani la rand.



Adidas, unul dintre brand-urile mele preferate in lumea sportului si a stilului urban, a lansat multe modele pe care le iubesc si le port frecvent, indiferent de ocazie si  de anotimp. In aceasta vara, schimb snealersii preferati pentru o noua dragoste: adidas Adilette.



Confortabili si la moda, papucii adidas sunt perfecti pentru aceasta perioada a anului. Confortul este indispensabil, insa vreau sa subliniez ca un factor important care m-a determinat sa cumpar acesti papuci este acela ca imi vin foarte dragut in picior. Buzz are mai multe modele de papuci in acest sezon, insa alegerea mea este Adilette. Papucii se caracterizeaza si prin durabilitate, astfel ca o sa ii pot purta ani de zile. Confortabili, usori si simplu de asortat, sunt o optiune buna alaturi de un outfit pe care l-as purta in oras sau un outfit de vacanta.


 
De data aceasta i-am combinat cu un must-have al acestui sezon: adidas Biker Shorts.

Pana data viitoare, ramanezi sanatosi si cu zambetul pe buze.

Hana

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick