pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
21.07.2020.

Puma RS-X Puzzle brings people together

Hey, dragilor,

Suntem noi – Remi si Akasha. Abia asteptam sa ne intoarcem cu un nou blog story. Este vara oficial si amandoi eram nerabdatori sa ne reintalnim dupa o lunga pauza. Remi si-a petrecut primavara creand tutoriale de dans online si Akasha si-a dedicat timpul crearii unor playlist-uri minunate, care abia asteapta sa fie ascultate.


Motivul reunirii noaste este Puma RX-S Puzzle. Acest model se poate gasi in mai multe colorway-uri, insa intamplarea a facut ca amandoi sa preferam albul.

Sneakersii pe care ii iubim nu reprezinta singurul lucru pe care il avem in comun. Viata noastra este dedicata muncii – un dansator si un DJ. De multe ori am fost in situatia in care unul a ales muzica, iar celalalt a dansat pe ea.

De asemenea, amandoi acordam multa atentie outfit-urilor noastre, deoarece modul in care ne prezentam publicului creaza primele impresii. De aceea, amandoi am adorat inca de la prima vedere sneakersii albi RS-X Puzzle.

Cand Remi i-a vazut la raft, i-au atras atentia liniile serpuite, iar Akasha a fost impresionata de forma chunky si de elementele gri din piele intoarsa. Datorita formei a fost numit modelul: X – adica eXaggerated. Sneakersii RS-X Puzzle se evidentiaza prin detalii realizate din materiale diferite: piele, piele intoarsa, mesh – sunt exact ca un puzzle.

Si am senzatia ca fiecare dintre noi este cateo piesa din acest puzzle, iar tinutele monocrome alese s-au potrivit si ele cu sneakersii nostri preferati din aceasta vara. Desi aceasta vara este una atipica, unele lucruri nu se schimba. Ne putem cumpara in continuare sneakersi cool, care ne fac viata mai frumoasa si ne aduc zambetul pe buze chiar si atunci cand nu este totul perfect.

Desi prima varianta a modelului a fost lansata in anii ’80, acum putem spune ca Puma RS-X este un sneaker clasic al lumii urbane. Akashei ii place sa il poarte alaturi de pantaloni si salopete mai largi, dar si in combinatii cu rochii de vara.

Acesti sneakersi albi sunt meniti sa fie purtati vara si va asteapta sa ii luati cu voi in serile calde, dar si in calatorii. Descoperiti modelul in magazinele Buzz sau online.

Evidentiaza-te prin creativitate,
Remi and Akasha

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick