pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
05.08.2020.

ELEVATED CALI VIBES

Salutare brigada, eu sunt Andreea si ma bucur sa fiu din nou alaturi de Buzz Crew pentru o plimbare sub soarele torid al verii, intr-o pereche de sneakersi Puma, foarte foarte hot! Voi sunteti pregatiti? Ma plimb pe strazile orasului de cand eram copil si l-am vazut crescand in marime si putere, putin cate putin, iar el m-a vazut la randul lui pe mine avand acelasi parcurs, pentru ca, vedeti voi… suntem conectati cu mediul asta urban in mai multe feluri decat ne putem imagina.

La adapostul oraselor noastre ne dezvoltam felul de a fi, de a ne ridica, de a ne adapta si de a ne impamanteni cultura si astfel, ca intr-o simbioza perfecta, orasul incepe si el odata cu noi sa existe, sa se inalte, sa se adapteze si sa isi impamanteneasca propria lui cultura. Stiu, stiu… devin romantica atunci cand vorbesc despre urban, dar mediul asta simt ca face parte din comunitatea noastra si pur si simplu nu il pot lasa pe dinafara povestilor noastre.

Asa cum orice istorisire buna vine cu o schimbare neasteptata, asa se intampla si cu subiectul blog story-ului de astazi. Avand la baza o silueta clasica, Puma Cali Wedge eleveaza binecunoscutii Puma Cali catre un alt nivel, prin utilizarea unei talpi de tip pana, inaltate si prin design-ul simplu, dar atragator al partii superioare. Acestia incorporeaza toate detaliile importante, ce fac ca snekersii Puma sa iasa in evidenta intr-o maniera minimalista. Pe suprafata acestora regasim liniile laterale specifice brand-ului, un logo mare, incadrat intr-un dreptunghi pe limba si numele Puma, imprimat cu vopsea aurie pe un cutout din piele. Pentru a balansa retinerea afisata in proiectarea partii superioare, Puma Cali Wedge se sprijina pe o talpa supradimensionata din cauciuc, decorata la randul ei cu texturi proeminente pe laterale si linii verticale late pe partea din fata si in zona calcaiului. In caz ca i-ai ratat in timp ce treceai pe langa ei, numele PUMA este scris cu majuscule pe partea din spate a talpii, ca sa fii sigur cu cine ai de-a face. Designul indraznet si supradimensionat nu face compromisuri in privinta confortului sau stabilitatii si iti ofera suficienta flexibilitate si aderenta pentru a trece relaxat peste o zi caniculara de vara.

Daca recenzia mea te-a convins sa iti achizitionezi o pereche, poti gasi sneakersii in magazinele Buzz Sneakers si in magazinul online. Pentru mine, alegerea unei culori a fost dificila, asa ca mi-am luat doua perechi, pentru ca sunt convinsa ca stilul Puma Cali Wedge isi poate face loc usor in orice tinuta, oricat de extravaganta ar fi.

Sper ca si voua v-a placut vibe-ul Californian al acestui blog story si astept cu nerabdare sa ne reintalnim cu Buzz Crew cat mai curand, pentru a explora in continuare cultura sneakersilor!


Toate cele bune!

Andreea Din

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick