pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
19.08.2020.

IF YOU WANNA BE A STAR, BE A SUPERSTAR

Hi, guys! Sper ca sunteti bine si ca va bucurati la maxim de zilele de vara :)

M-am intors cu o noua poveste si vreau sa va prezint un vesnic clasic in lumea sneakersilor – adidas Superstar. Aceasta este povestea celui mai popular sneaker, povestea legendei, simbolului si designului de neegalat.



Banuiesc ca stiti deja toti ca adidas este brand-ul meu preferat, dar stiati si ca Superstar a fost prima mea pereche de sneakersi pe care am cumparat-o in dorinta de a-mi dezvolta stilul urban?

Confortabili si mereu in trend, adidas Superstar este un model pe care l-as alege intotdeauna si unul dintre putinele modele pe care le pot integra in aproape orice tinuta, la orice ocazie.
Ii port cu rochii, pantaloni, cu ocazii formale si mai putin formale si nu am dat gres niciodata.



Prima pereche de adidas Superstar a fost alba, dar mai tarziu am optat pentru negru, oranj, violet si asa, colectia mea a tot crescut :) Ultimul model, cel de care m-am indragostit inca de cand l-am probat, este Superstar, varianta pe alb. Da, da, acelasi pe care l-am achizitionat si prima data. Modern, feminin, discret, minimalist si totusi potrivit pentru orice tinuta.

Astazi i-am combinat cu acest trening fenomenal pe care il ador. Oameni dragi, nu va puteti imagina cat este de chic si confortabil.



Stiti ca stilul meu este o forma prin care eu imi manifest personalitatea. Imi plac contrastele, asa ca reusesc sa combin o rochie formala cu sneakersi sau echipament de antrenament cu tocuri. Imi place sa fiu in trend in felul meu. Timp de zeci de ani a fost super cool sa am o pereche de adidas Supestar ca parte dintr-un outfit potrivit oricarei ocazii – variante de zi cu zi, ocazii speciale si chiar la munca. Depinde de noi sa fim mereu un Superstar si asta chiar va fi mereu in trend.

Pana la urmatoarea lectura, un kiss de la Sarajevo.

Hana

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick