pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
08.09.2020.

Let’s roll with Go-Breakers

Go Breakers – ei impart pasiunea pentru dans, perseverenta si motivatia, ceea ce a dus la 26 premii nationale, 9 europene si 11 premii mondiale. Competitiile, spectacolele si antrenamentele, in Slovenia sau in afara tarii, nu sunt singurele care ii adduce impreuna. Toti membrii echipei sunt ambitiosi, dispusi sa munceasca foarte mult si au un umor iesit din comun. De aceea, ei au devenit adevarati prieteni. Trupa a fost infiintata acum un an si ceva, insa ei simt ca se cunosc de-o viata. Stiu cum sa fie alaturi unul de celalalt, atat la bine, cat si la rau. Pentru acesti copii, breakdance-ul nu este doar un simplu stil de dans sau doar sport, ci si un mod de a se exprima intr-un grup de prieteni care scriu aceeasi poveste si se sprijina reciproc. In ciuda ritmului obositor, echipa noastra gaseste intotdeauna timp pentru clatitele preferate sau pentru pizza. Chiar trebuie sa aflati mai multe, ca sa va dati seama ca ei sunt The coolest School Crew? 



Se antreneaza de trei ori pe zi si le place sa-si petreaca weekend-urile libere in aventuri de neuitat, precum: tabere de dans, spectacole in fata unui public si concursuri.  De asemenea, organizeaza spectacole de dans internationale, ateliere pentru copii si adolescenti. Haideti sa intalnim membrii echipei Go Breakers:



Enia Marinič
Personaliate: O fata energica si perseverenta, plina de entuziasm, care vrea sa profite la maxim de viata. Este gata sa faca multe eforturi pentru echipa sa, asa ca nu isi pierde niciodata initiativa, disciplina si determinarea.
Stil de dans: Dansator neinfricat si plin de curaj. De cele mai multe ori, o puteti vedea zburand prin aer, in timp ce alti membri ai echipei de dans o ridica. De asemenea, stapaneste foarte bine acrobatiile, care necesita abilitati motorii si mult curaj. De aceea, Enia este perfecta pentru a face aceste lucruri.
Momente preferate: Spectacole in fata unui public.
Cea mai mare realizare: Locul 3 Break Dance solo adulti, in 2018, la CAMPIONATUL MONDIAL din Polonia (Kielce).

Indi Mužič
Personalilate: Draguta, plina de veselie, la fel de pozitiva ca restul echipei. Indi este foarte responsabila, de incredere si mereu dispusa sa ajute. Se intampla des ca ea, in mod spontan, sa isi asume responsabilitatea pentru calitatea muncii intregii echipe, contribuind astfel la progresul rapid al trupei de dans.
Stil de dans: In dans se face remarcata prin lejeritatea cu care executa miscarile, agilitate, creativitate si ritmul excelent pe care il are.
Momente preferate: Concursuri de dans solo.
Cea mai mare realizare: Locul 1 Break Dance solo adulti, in 2018, la CAMPIONATUL MONDIAL din Polonia (Kielce).

Daniel Mikuž
Personalitate: Are incredere in el, asa ca adesea isi stabileste obiective inalte, pe care le si atinge, fiind persistent. Impartaseste cunostintele sale celorlalti membri ai echipei si este un tanar modest si atent la nevoile celor din jur.
Stil de dans: Craft-urile, tumbele, salturile peste obstacole si coechipieri sunt cele mai apreciale la Daniel.
Momente preferate: Antrenamentele de acrobatie.

Raf Mužič
Personalitate: Ceilalti membri ai echipei de dans spun ca el este fratiorul lor mai mic. Este jucaus din fire si prefera o admosfera cu multa disciplina, dar dinamica.
Stil de dans:  Stilul sau de dans este unul variat si dinamic. Stapaneste foarte bine urmatoarele: up rock, footwork, powermoves si freezez.
Momente preferate: Excursii alaturi de echipa.
Cea mai mare realizare: Locul 1 Break Dance team, in 2018, la CAMPIONATUL EUROPEAN din Germania (Bremenhaven).

Nick Gorjup
Personalitate: Este un tip in care poti avea intotdeauna incredere si care aduce multe zambete si o atmosfera relaxata in echipa. Atunci cand este necesar, da dovada de o foarte buna concentrare si de calmitate.
Stil de dans: Te poti baza pe el atunci cand vine vorba de acrobatiile mai dificile de grup, jucand rolul de “stalp” al echipei. Este atent si foarte sofisticat din punct de vedere tehnic, bucurandu-se foarte tare de miscari precum: freezes sau powermoves.
Momente preferate: Antrenamente de breackdance.
Cea mai mare realizare: Locul 1 Break Dance team, in 2017, la CAMPIONATUL MONDIAL din Danemarca (Copenhaga).

Rok Cvjetkovic
Personalitate: E un tip prietenos si mereu pregatit pentru o sesiune de dans. Este pasionat de cultura urbana si de multe alte lucruri, insa mereu revine la cea mai mare iubire a sa, breakdance-ul. Este constient ca pentru a avea succes in viata este nevoie de multa munca, iar scurtaturile nu isi gasesc locul in acest context. Prin urmare, trateaza lucrurile cu responsabilitate, organizare si multa disciplina.
Momente preferate: Tabere de dans.



Putem spune ca “Flips, turns, front/back rolls and severe dance moves” este al doilea lor nume! Simtiti-le energia, vizualizand pozele si video-ul din acest story.

A fost util acest articol

Articole similare