pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
16.09.2020.

FLAWLESS IS THEIR MIDDLE NAME

Ele danseaza dintotdeauna... disco dance, hip-hop, balet contemporan, salsa, zumba, bachata... Au castigat numeroase premii la competitii nationale si internationale si sunt mandre in mod special de primul premiu din categoria grupuri mici de disco dance, duo si solo, pe care l-au castigat la competitia internationala, in decembrie 2019. Ele sunt: Lena Potparić, Staša Radivojević si Mina Đorđević. Lena si Mina au 18 ani, iar Staša are doar 16 ani. Provin din Kragujevac, un oras din Šumadija, iar atunci cand le intalnesti, realizezi ca Flawless nu este doar numele grupului lor de dans; acest cuvant le caracterizeaza intru totul.

 

 

 

Isi doresc ca intr-o buna zi sa ajunga dansatoare profestioniste. Participa la toate workshop-urile de dans, incercand constant noi stiluri, iar in timpul verii lucreaza cu copiii si ofera asistenta in coregrafii. Lena este o fata foarte energica, ea chiar nu poate sta linistita o secunda. Datorita acestui lucru, dar si gratie carismei sale impresionante, toata lumea o iubeste. Este de neoprit, mai ales atunci cand aude si simte muzica pe care o iubeste, dar si atunci cand camera este indreptata inspre ea.

 

 

Staša este cea mai tanara membra a grupului. Poate parea putin timida, dar asta doar atunci cand nu este pe scena. Cel mai mult prefera baletul contemporan si este suficient doar sa-i oferi putin spatiu, pentru ca adevarata magie sa se intample. In acele momente ea parca devine o lebada care te fascineaza cu gratia sa.

 

 

Mina este fata cu parul negru, lung si cu ochi misteriosi, ochi care capata o stralucire aparte atunci cand incepe sa danseze. Pe scena este o adevarata forta de neoprit, iar orice urma de timiditate dispare.

 

 

 

Toate trei sunt eleve de liceu si au rezultate excelente la invatatura. Sunt versatile, asa ca se pot lauda si cu rezultate deosebite obtinute la competitii literare si lingvistice. Cu toate acestea, adevarata lor pasiune este sa danseze, dupa cum puteti vedea in urmatorul videoclip:

 

 

Fie ca este vorba despre hip-hop, disco dance sau balet - Lena, Staša and Mina se bucura din plin de fiecare miscare. Pentru ele dansul este emotie, iubire, inspiratie si o infinita sursa de energie. Am fost total impresionati si entuziasmati de abordarea lor, de atitudinea si energia pozitia pe care o emana, si nu in ultimul rand, de faptul ca ele pur si simplu nu obosesc – sunt intotdeauna gata sa repete noi miscari sau coregrafii. Nimic nu este dificil pentru ele. 

Sunt cu adevarat The Coolest School Crew, iar Flawless is their middle name.

A fost util acest articol

Articole similare