pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
23.09.2020.

MEET THE CREW. I MEAN, FAMILY :)

Cati dintre voi ati intanit cei mai buni prieteni intamplator? Si cati dintre voi ii considerati pe cei din gasca voastra, niste adevarati membri ai familiei? Vi-i prezentam pe Anastasia, Ines, Andrea, Ana si  Mateja. Patru fete si un baiat – toti cu interese si hobby-uri diferite, dar o echipa fatastica. Ei Impart aceeasi dragoste: cea pentru buna dispozitie si distractie.


 

Ana si-a prezentat echipa: a vorbit despre trasaturile fiecaruia si ne-a povestit cu ce se deosebeste unul de celalalt:

„Pe scurt, ne cunoastem de patru ani, ne-am intalnit la scoala de vara si am mers la acelasi liceu. Suntem speciali pentru ca venim din orase difertite, am locuit impreuna in aceeasi casa si am devenit o familie.

Matej, un tip care iubeste sportul, jocurile, istoria si distractia. Ai cunoscut si tu acei oameni care sunt imposibil de trezit la realitate atunci cand intra in „lumea lor“? Ei bine... Asa este si Matej :) Dar trebuie sa recunoastem, timpul petrecut cu el este intotdeauna distractiv. Ne place sa ii ascultam povestile despre eroi si razboaie. El este protectorul nostru si umarul nostru de sprijin.

Anastasia este fata care adora caii si se intampla adesea sa isi petreaca timpul la un club ecvestru, unde are un cal – Asker, cu care participa la numeroase competitii. Ea si este un „joker“ adevarat, este cea mai relaxata dintre noi si o persoana care stie mereu sa transforme orice situatie intr-o gluma. Atunci cand ne gandim la ea, inevitabil avem un zambet larg pe chipuri.


Andrea este o fata care iubeste matematoca, fizica, muzica si actoria. A castigat premiul Best Actress la Viva Film Festival. In echipa noastra, ea este persoana care daruieste foarte multa dragoste celor din jur.

Ines este majoreta noastra
. Ii place la nebunie sa danseze si sa cante. A mers in Franta impreuna cu alte majorete, unde a participat la o ceremonie de marcare a caderii Bastiliei. Ea este cea care intotdeaua sparge gheata atunci cand ceilalti nu indraznesc sa o faca si este foarte curajoasa. Foc viu si floare delicata.“

Despre povestitorul nostru, Ana, echipa a cazut de acord sa ne impartaseasca o serie de cuvinte:

Ana este acel membru al echipei intotdeauna responsabil, ambitios, care foarte rar incalca reguli si care mereu incearca sa ajunga la timp, pentru a organiza totul si a mentine ordinea in echipa. Pe langa prieteni, mai sunt trei lucruri care o fac fericita si fara de care nu si-ar imagina viata: muzica, pianul si voleiul.Cu toate diferentele si specificitatile fiecaruia dintre ei, aceasta gasca a participat ca o adevarata echipa in numeroase competitii si proiecte.

Andrea, Ines si Ana au cantat in Roma pentru a cinsti memoria Reginei Catherine. Impreuna au participat la un concurs international de limbi clasice. Au fost bineinteles printre primele locuri. De obicei isi petrec timpul liber pe terenurile de sport, pentru ca acolo sunt cele mai bune. Un alt lucru cu care se mandreste aceasta echipa este faptul ca impreuna cu alti elevi ai scolii pe care o urmeaza, colecteaza haine si bani pentru orferinatul african Mali Dom.

A fost util acest articol

Articole similare