pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
30.09.2020.

DREAM TEAM FOR WHOLE LIFE

Ei sunt Dream Team pe viata. Descopera noii nostri membri The Coolest School Crew.

Stiti fata aia care vine la scoala inaintea tuturor doar pentru a se asigura ca ocupa penultimul rand si isi petrece pauzele antrenandu-se cu conurile pe care le gaseste in dulapul profesorului? Sau pe baiatul care intarzie intotdeauna, dar pe care toata lumea il iubeste datorita ochilor albastri, ce te fac sa ii ierti toate greselile? Acestia sunt cei mai buni prieteni ai mei, iar eu sunt Dušan, desi mi se spune Ikan, un student care isi petrece putin mai mult timp pe terenul de fotbal decat la scoala. Ne place sa spunem ca noi trei suntem Dream Team, desi nu suntem adesea impreuna, avand numeroase activitati sportive.



Suntem complet dedicati sportului! Jana face gimnastica ritmica si e tripla campioana nationala, A castigat numeroase turnee internationale, dintre care cele mai importante sunt cele din Novi Sad, Slovenia, Ungaria si Bulgaria. In orasul nostru, Svilanjnac a fost numita Athlete of the Year.



Uroš practica fotbalul, iar cea mai de succes perioada din cariera lui a fost cea in care a jucat pentru SC YF Juventus din Elvetia, cu care s-a pregatit in Barcelona la stadionul Camp Nou. La competitiile scolare locare si-a condus echipa catre multe victorii.



Am fost nevoit sa ma separ de echipa mea pentru a-mi incepe cariera la FC Čukarički, pe care am continuat-o la FC Red Star. Generatia mea, 2002/2003, a castigat recent Liga Cadet din Serbia si ne putem mandri cu locul 1 la turneele din Rusia, Italia, Slovenia si Republica Ceha. Acele victorii ne-au ajutat sa intram in clasa de elita a calificarilor pentru Champions League, care a fost amanata din cauza situatiei gerenrate de COVID-19.


Pentru ca fiecare avem acum responsabilitati numeroase, postarile pe TikTik au devenit modul in care comunicam mai des. Pe perioada weekend-urilor, toti trei ne reunim si in acele momente eu si Uroš devenim “prietenele” Janei, care de fiecare data abia asteapta sa auda despre povestile noastre si sa le impartaseasca pe ale ei.



Cei care ne cunosc ne numesc Dream Team deoarece, in ciuda faptului ca nu suntem impreuna in majoritatea timpului si nu mergem la aceeasi scoala, suntem super apropiati si nu renuntam la visele individuale si nici la cele comune. Ne plac sporturile pe care le practicam, dar iubim si timpul pe care il petrecem vorbind, facand video-uri pentru TikTok, sau avand activitati. Acestea sunt momentele in care zambetul nu dispare de pe chipurile noastre.

Dream Team


 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick