pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
07.10.2020.

Adidas ZX 2k Boost- Cure for dark and rainy days

Primul cuvant care mi-a venit in minte atunci cand am vazut sneakersii adidas ZX 2k Boost a fost fresh. Modelul este creat pentru a face chiar si cele mai ploioase zile sa straluceasca, dar sa incepem acest blog story cu cateva fapte istorice.Lansata in urma cu aproape patru decenii, mai exact in 1984, seria adidas ZX este una dintre cele mai longevive si cele mai de succes serii de sneakersi. Alergatori impatimiti au atins recorduri cu ajutorul sneakersilor de alergare ZX - cu design hi-tech, bazat pe cercetarea biomecanica. Compania a fost infiintata pentru a crea incaltaminte pentru alergare, antrenament si competitii, dar datorita confortului si designului atractiv, au cucerit in scurt timp diverse subculturi si s-au potrivit cu viata si stilul urban.

ZX 2K Boost continua sa consolideze reputatia de lunga durata a francizei si mentine lunga traditie a conectarii tehnologiei moderne cu estetica adidas.Partea superioara a sneakersilor este construita in intregime din mesh si se sprijina pe binecunoscuta talpa adidas Boost. Stabilitatea este oferita de calcaiul intarit din TPU, iar snakersii garanteaza confort pe durata intregii zile, datorita greutatii reduse si energiei generate de materialele folosite.

Combinatia cool de culori ne ofera un antidot pentru zilele intunecate si mohorate de toamna si iarna, iar ZX 2K Boost ne face sa iesim in evidenta oriunde mergem.  Adidas i-a descris ca fiind "Senzatie asupra logicii. Sarbatorind confortul sub orice forma ar fi". As dori sa il citez pe rapperul croat General Woo: "Old, current and future school".

Pentru a descoperi o noua etapa a confortului, viziteaza magazinele BUZZ Sneaker Station sau magazinul online si achizitioneaza adidas ZX 2K Boost!

Yours truly,
Don Kiki

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick