pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
14.10.2020.

LET'S CONQUER THE WORLD TOGETHER WITH AIR MAX 95!

Salutare tuturor! Eu sunt Antonia.

Sunt foarte entuziasmata de aceasta colaborare. Am 19 ani si respir muzica.
Imi plac fetele zambitoare, vesele si sunt bucuroasa sa ii vad pe ceilalti fericiti atunci cand imi asculta muzica.
Pe langa muzica, va marturisesc ca sunt indragostita si de sneakersi. Pasiunea mea pentru acestia este de nedescris. Am o gramada de perechi, majoritatea de la Buzz Sneaker Station. Nu vreau sa imi imaginez cum ar fi viata fara BUZZ. Atunci cand intru in magazin, stiu inca de la intrare care este alegerea mea. Acolo imi gasesc intotdeauna cele mai cool modele de sneakersi.



Colaborarea noastra pana acum a fost una exelenta, asa ca am decis ca aceasta sedinta foto sa fie prima din multele care vor urma. Modelul de sneakersi pe care ii port acum este unul dintre cele mai confortabile pe care l-am avut vreodata. Vine intr-o paleta de culori variata si ma duce cu gandul la recunostinta si dragostea pe care o am pentru echipa Buzz.


Sunteti curiosi despre ce sneakersi este vorba? Nike Air Max 95 :D Asigura suport, ma simt super confortabil in ei, atat de confortabil incat nu ma pot lipsi de ei nici in timpul evenimentelor la care particip.
Air Max 95 are doua perne de aer in mijlocul talpii. Pentru buna dispozitie si confort!



Stiti ce anume a fost inspiratia acestui model? Corpul uman! Ce idee minunata! In pozele de mai jos puteti vedea tinuta in care i-am integrat si abia astept sa vad care sunt combinatiile voastre preferate.


Sa cucerim lumea!

Antonia

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick