pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
03.11.2020.

FROM COMFORT TO NEW OPPORTUNITIES

Salutare tuturor,
Pentru prima data aici, cu voi - Pero Martić, gamer din Slovenia, Youtuber, actor si cantaret. Desi pot lucra cu usurinta de acasa, fara niciun impediment, situatia actuala si-a aratat coltii tuturor. Indiferent de circumstante, ar trebui sa gasim motive sa zambim, in fiecare zi. Poate in aceasta perioada vom face noi descoperiri si vom ivi noi oportunitati, care vor duce spre un viitor mai bun. Asadar, sa uitam de toata negativitatea pentru moment. Sper ca story-ul meu sa va inveseleasca ziua, iar outfit-ul must-have ales pentru sedinta foto, sa va inspire.



Sunt mare fan al articolelor de imbracaminte si incaltaminte Nike. Un hanorac confortabil, trendy si usor, combinat cu pantaloni este cea mai buna alegere pentru un outfit de toamna. Mai ales acum, cand treningul a devenit tinuta preferata a iubitorilor de moda urbana.



Pe langa hainele cool, am purtat la aceasta sedinta foto cei mai confortabili sneakersi – Nike Air Max 2090. Nu am crezut ca o pereche de incaltaminte poate fi atat, atat de confortabila. Fiecare pas se simte ca si cum ai calca pe nori. Pe langa confort si stabilitate, ofera si un look placut. Am ales varianta alba cu detalii rosii, galbene, negre si albastre. Nike Air Max 2090 sunt disponibili insa intr-o variatate de culori si ii poti integra cu usurinta in orice tinuta.



Pentru mine si activitatile mele, confortul este esential. Pentru a fi natural in fata obiectivului, trebuie sa ma simt bine, iar outfit-ul ales ma face sa ma simt excelent. Sunt genul de barbat care nu poate sta degeaba nici macar o clipa. Intotdeauna se gaseste ceva de facut si aleg sa incerc experiente noi. Nici in situatiile imprevizibile in care ma regasesc uneori, Nike Air Max 2090 nu ma dezamageste.



Aceste minunate articole care alcatuiesc tinuta mea de astazi pot fi achizitionate din magazinele Buzz sau online. Sper ca v-a placut blog story-ul de astazi.

Va doresc o toamna cat mai linistita si numai ganduri bune.


Descoperiti noi oportunitati,
Pero Martić


 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick