pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
12.11.2020.

DOUBLE THE FUN, TRIPLE THE EXCITEMENT

Salutare, salutare, iubitorilor de sneakersi, sunteti pregatiti pentru un nou blog story? Eu sunt Andreea Din, gazda voastra pentru articolul de astazi. Consider ca in ultimii doi ani am vazut din ce in ce mai multi sneakersi iconici trecand prin schimbari, modificari si actualizari, menite sa tina pasul cu noile curente. Ei bine, vedeta episodului de astazi face si ea parte din aceasta categorie, asa ca fara alte intarzieri va prezint Nike AF1 Shadow RTL, un sneaker OG, invelit intr-un strat nou de entuziasm si interes visual.

Anul acesta am simtit ca timpul sta in loc, dar pe masura ce anotimpurile se rotesc, realizam ca lucrurile nu stau chiar asa si uite ca ne-am trezit din nou la inceputul sezonului rece, imbracati in straturi peste straturi de haine. Ca tot vorbim despre straturi, sneakersii Nike AF1 Shadow RTL se incadreaza foarte bine in aceasta categorie, fiind construiti din straturi de piele cu diferite texturi si culori. Talpa usor supradimensionata, impreuna cu capsula Air din interior, livreaza comfort si stabilitate pe parcursul intregii zile. Partea superioara este compusa din repetitii nealiniate ale unor forme si simboluri clasice, specifice Nike. Folosind silueta Air Force 1 ca baza, Shadow RTL impinge designul mai departe prin asimetrie si culori contrastante. Ceea stim despre AF1 este evidentiat prin suprapuneri ce urmeaza indeaproape, dar nu exact, liniile modelului original. Este de parca Nike ne-ar spune: “Hey, deja am gasit forma ideala, acum doar o exageram pentru a o scoate in evidenta”.

Oriunde te uiti, sneakersii Nike AF1 Shadow RTL te surprind fie prin paleta de culori, fie prin texturile variate sau referintele la trecut. Regasim tot ce ne place la AF1, la puterea a doua: doua logouri Nike pe calcai, unul nou si altul vechi; doua simboluri “Air”, unul acolo unde te-ai astepta sa fie si altul asezat pe un cutout de cauciuc; doua simboluri Swoosh, unul printat pe pielea laterala si altul cusut partial peste acesta; doua texte “AF1”, unul printat direct pe piele si altul embosat pe o placuta aurie. Este o adevarata placere sa ii privesti!

Am patruns cu entuziasm in gama de produse a magazinului Buzz si am compus pentru voi, o tinuta completa, care sa se potriveasca cu sneakersii Nike AF1 Shadow RTL: un hanorac violet care iese in evidenta de sub o jacheta neagra si calduroasa si care impreuna cu acesti pantaloni de trening intregesc o tinuta baggy, cu aspect urban si vibe hip-hop. Din moment ce mastile de protectie sunt un accesoriu important al tinutelor de astazi, am ales una potrivita ocaziei, care spune simplu si direct “Sneakers Queen”.

Daca ti-a placut povestea si tinuta de astazi, puteti gasi toate aceste „bunatati” in magazinele Buzz Sneakers si online. Ca de fiecare data, este o placere sa ne intalnim si va doresc toate cele bune!
 

Andreea Din

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick