pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
23.12.2020.

90’s BABY

Hi, crew! Sper ca v-a fost dor de mine si povestile mele . De aceasta data va prezint un sneaker din anii ’90, binecunoscutul Air Max 90. Atat in acea perioada, cat si in zilele noastre, iese in evidenta prin designul sau cu totul si cu totul aparte. Acest model confortabil, care atrage atentia prin micile sale detalii si o combinatie de culori stralucitoare, face parte din povestea noastra despre moda urbana.


Pana acum e posibil sa va fi dat seama ca m-am inspirat din perioada anilor ’90. Astfel, am optat pentru AIR MAX 90 si acest trening Nike. Treningul Air SHEEN este realizat din materiale extrem de confortabile, care permit libertatea de miscare, iar designul sau va ofera libertatea de a-l combina foarte usor cu alte articole de imbracaminte.

Tinuta mea a fost completa dupa ce am ales jacheta SYN PARK, o jacheta casual, de un roz stralucitor, care mi-a atras atentia imediat. O puteti gasi si pe negru. Sunt sigura ca si voua va place!! Siii… mai avem totusi ceva, sapca galbena, pe care am introdus-o in acest outfit, dandu-mi voie sa fiu creativa.



Oriunde mergi, la o plimbare prin oras, la o cafea cu prietenii… te vei simti super confortabil in aceasta tinuta. Si pentru ca se apropie Sarbatorile… articolele Nike ce formeaza acest outfit pot fi un cadou super cool atat pentru voi, cat si pentru cei dragi voua.



Va invit sa descoperiti produsele in magazinele Buzz sau online.
Pana data viitoare, va doresc multa sanatate si iubire.

Va trimit o multime de sarutari!
@ivanavujoseviic

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick