pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
30.12.2020.

CELEBRATING INNOVATION

Astazi, draga comunitate, vorbim despre performanta. Sunteti entuziasmati? Stiu ca eu sunt, sau cel putin, geek-ul din mine este. In acest sezon de sarbatori, celebram inovatia, lunga istorie a productiei de sneakersi de performanta si gigantul care investeste in acest avans tehnologic. Asadar, sa scoatem acesti superbi adidas ZX 2K Boost la plimbare.


Seria ZX si-a inceput drumul in 1984, cand adidas a lansat acesta colectie de sneakersi, conceputa pentru toate tipurile si nivelurile de alergare. Franciza ZX a fost condusa de Jacques Chassaing si Markus Thaler, care si-au concentrat eforturile pe doua directii principale: modele de antrenament si modele de competiție.

 

Adidas ZX 2K Boost este intruchiparea a aproape 40 de ani de design axat pe performanta, experienta si precizie. Partea superioara a sneakersilor este realizata in intregime din mesh si ofera stabilitate crescuta, avand totodata o greutate redusa. Talpa este compusa din: calcai intarit din TPU si talpa mediana Boost, foarte moale. Modelul adidas ZX 2K Boost ofera confort pentru intreaga zi, dar incepe cu adevarat sa straluceasca atunci cand nivelul devine competitional.


Cu o vasta paleta de culori, disponibila in magazinele Buzz si online, cu siguranta veti gasi una care sa se potriveasca stilului vostru. Pentru aceasta sedinta foto, am ales o tinuta Trefoil triple black, compusa din jacheta, pantaloni si hanorac. Culorile indraznete ale sneakersilor se remarca intr-un mod subtil si evidentiaza designul hi-tech.

 

Va multumesc ca ati fost aici cu mine astazi. Pana data viitoare, va doresc tuturor sarbatori fericite si fie ca anul viitor sa ne faca o comunitate si mai puternica.

 

Stay safe and creative!

 

Ciprian Ciulei

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick