pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
13.01.2021.

BLACK OR WHITE AIR FORCE 1 – DECISION IMPOSSIBLE

Hei, dragi iubitori ai urbanului! Numele meu este Nina Rater si fac parte din echipa BUZZ de mai bine de un an. Acesta este primul meu blog story, care sper sa va aduce o stare de bine si inspiratie.

Modelul Air Force 1, lansat initial in anul 1982, a fost conceput de legendarul designer al brand-ului Nike, Bruce Kilgore. Acesta a reprezentat intrarea companiei Nike in lumea NBA.

De atunci, pe langa faptul ca facea parte din cultura baschetului, Nike Air Force 1 a devenit si un model must-have de sneakersi pentru oamenii cu stil elegant si manimalist, purtat in mod special in perioada de vara. De aceasta data, as vrea sa va prezint doua perechi Air Force, adevarate accesorii de moda, destinate tuturor fashionistelor, si in general, celor care apreciaza calitatea si confortul.



Fiind in sezonul rece, am ales o pereche neagra, ce este potivita pentru haine de iarna tot de culori inchise si, bineinteles, si o pereche alba Air Force.



Ador ambele combinatii de non-culori, dar pentru ca avem nevoie de ceva energie pozitiva la inceputul anului, am optat pentru sneakersi albi cu detalii argintii. Nu sunt blana!?



Va invit sa va uitati la aceste poze; veti vedea cum am combinat cele doua perechi de sneakersi Ai Force.

Va doresc tuturor un An Nou fericit, cu mult succes!

Nina

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick