pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
20.01.2021.

AN ELEVATED TAKE ON THE CLASSIC SAMBA

Fii primul si ramai in top! adidas SAMBAROSE reinventeaza modelul Samba, facand din acesta un model cu platforma, potrivit pentru plimbari prin oras si care isi mentine aspectul de sneakersi clasici pentru fotbal. Talpa inaltata din cauciuc texturat adauga extra inaltime posturii tale. Incaltandu-te, vei simti partea superioara din piele moale (cu o limba si o captuseala din piele) si confortul oferit, la fiecare pas. Platforma texturata nu doar asigura un look elegant, ci adauga si un plus de inaltime. Femeile adora brantul OrthoLite® al sneakersilor adidas SAMBAROSE, pentru ca le ofera o senzatie de confort inimaginabila.


Probeaza-i si observa cum partea superioara, limba moale si captuseala, toate din din piele, pur si simplu iti invelesc piciorul in confort. Eu am combinat modelul cu un clasic hanorac adidas TREFOIL si pantaloni de trening.


adidas TREFOIL este un hanorac cu gluga pentru femei, cu un design clasic, fabricat din bumbac moale. Manecile si talia sunt stranse, astfel incat sa arati mereu bine. Combinatia de culori si celebrul logo adidas Trefoil se incadreaza perfect in stilul urban relaxat, iar adidas garanteaza intotdeauna cea mai buna calitate.


Imi place maxim acest sneaker! Este alegerea mea numarul 1 si poate fi si alegerea ta, asa ca descopera modelul in magazinele Buzz sau online.

Stay comfy,
Iva

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick