pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
10.02.2021.

FEEL THE MAGENTA WAVES OF AIR MAX ZM950

Bine v-am gasit la un nou blog story!
Aceasta este o poveste de apreciere pentru culoarea vibranta roz, care ofera bucurie si buna dispozitie in aceste zile de iarna… este o poveste despre dragoste la prima vedere pentru noul Air Max ZM950.



Modern, confortabil si usor – definitia scurta si concisa a modelului Air Max ZM950. Acesta este hibridul perfect intre designul clasic Air Max 95 si tehnologia moderna Air Max 270. Baza neagra, dungile roz si detaliile violet de pe talpa, sunt toate caracteristicile de care aveti nevoie pentru a atrage atentia oriunde ati merge.



Acest model, cu calitatile sale, este un partener de scena ideal. Rezistent, dar usor si confortabil, Air Max ZM950 este excelent pentru miscari rapide si uzura zilnica. Pentru acest blog story am ales un tricou de culoare magenta si o pereche de pantaloni cool, Nike – articole ce ma fac sa ma simt bine in propria piele. Ce altceva merge bine cu Air Max ZM950? Voi ce produse ati alege? Asteptam ideile voastre despre combinatia ideala, iar pana atunci, profitati de zilele frumoase, bucurati-va de soare si pasiti cu incredere in magazinele Buzz, unde veti gasi cele mai tari articole de moda urbana.


Salutari tuturor, ne vedem in curand!

Antonia

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick