pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
24.02.2021.

CHOOSE RETROFUTURISM AND PUMA RS-X MIX

Cand am inceput sa dansez, Puma era cel mai cunoscut brand. In special modelul Suede. Acest clasic era greu de surclasat. Schimbandu-mi stilul, am trecut la alti sneakersi, dar Puma a ramas un brand foarte drag mie. Tocmai de aceea ma bucur sa vad ca Puma este un brand din ce in ce mai apreciat in ultimii ani. A inceput cu remixarea modelelor Suede si Clyde, castigand aprecierile fetelor pasionate de fashion, iar apoi s-a decis trecerea la sneakersi voluminosi. Astfel, a aparut modelul RS-X, iar mai tarziu o intreaga gama de modele RS.
 



Plimbati-va pe strazile orasului si observati ceea ce poarta tinerii in ziua de azi. Veti vedea incaltaminte Puma la fiecare pas.

De  ce se numesc RS? Sneakersii detin tehnologia Running System, lansata in 1980. Indiferent de varsta pe care o ai, si daca ai fost martor la vremurile VHS, radiocasetele si Nintendo pe 8 biti, acesti Puma vor fi in topul preferintelor tale.

Am ales RS-X MIX deoarece ador culoarea verde acvatic la aproape orice model. Imi plac culorile care nu sunt stridente si sunt suficitent de subtile pentru orice tinuta, iar in acest caz, acea pata de verde este fix ceea ce trebuie pentru a adauga putina culoare oricarei tinute.



RS-MIX este prezentat astazi ca un model ce se incadreaza in categoria lifestyle, dar pentru a ne intoarce in timp, la sfarsitul anilor ’80 si inceputul anilor ’90, il putem vedea ca un pantof de alergare, fara nicio problema. Mi-a atras atentia banda de protectie Puma, situata pe partile laterale, ea fiind intrerupta, la fel ca in cazul modelelor initiate.

Talpa din poliuretan creaza o stare de confort si de lejeritate. Talpa intermediara moale si inalta contribuie si ea la confortul oferit de acesti sneakersi.

Au devenit sneakersii pe care ii folosesc cel mai des atunci cand ies din casa, necontand care este destinatia si ce tinuta port. Unii poate nu vor fi de acord cu mine, insa ce conteaza? Confortul este pentru mine pe primul loc. Traim vremuri in care cel mai important este sa ne simtim bine cu noi insine.



Puma face schimbari rapide si sigure. Au intrat de asemenea in lumea baschetului, avand unele dintre cele mai noi si performate modele. Tot ce trebuie sa faca este sa descopere alti jucatori din lumea baschetului pentru a promovarea ghetelor de baschet... Kyle Kuzma nu are o imagine buna, cel putin nu in ochii mei. Cunoscutul rapper J. Cole se ocupa cu seriozitate de promovarea modelelor Puma si castigarea reputatiei in cultura hip hop, de asemenea. Stiti si voi cat de mult conteaza asta pentru a aduce brandul in constiinta colectiva.

Data viitoare cand pasiti in lume, fiti atenti la ce va inconjoara. Veti observa ca brandul Puma este un brand castigator.

Puteti gasi modelul Puma RS-X MIX in magazine sau online.

Franjo

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick