pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
24.03.2021.

COLORFUL AND PLAYFUL – AIR MAX VIVA

A trecut ceva timp de cand v-am scris (motivele sunt justificate si uimitoare), insa luna modelelor Air Max nu poate avea loc fara mine – fata care a crescut in sneakersii care isi sarbatoresc aniversarea pe 26 martie. La fel ca anul trecut, din cauza pandemiei globale, sarbatorim online Air Max Day, iar astazi doresc sa va prezint un articol care va face memorabila aceasta zi si aceasta primavara – Nike Air Max Viva.

Air Max Viva – as adauga si „la vida“. Acesti sneakersi reprezinta simbolul adevaratei sarbatori a vietii, intr-o mie de feluri! Confortabili si potriviti, colorati astfel incat sa nu fie monotoni si suficient de „cuminti“, incat sa poata fi combinati cu orice. Pentru viata de mamica, sunt fix ce am nevoie.

Tocurile nu mai fac parte de mult din tinutele de zi. Astazi, sneakersii sunt purtati cu tinute confortabile, precum si cu o garderoba mai formala – pe care o sustin in acest context. Nu am iesit niciodata din sneakersi si ma bucur ca fiecare noua colectie este imbunatatita. O femeie poate face mai multe lucruri deodata si te intrebi daca are doar doua maini sau ii creste una noua in fiecare an. Imaginati-va urmatorul scenariu – ai o discutie telefonica foarte importanta si cu cealalta mana semnezi o petitie online, impotriva petardelor, iar in tot acest timp te feresti de o pisica care te zgarie in joaca, de sub mobila de bucatarie. Tocmai am descris pe scurt, unul dintre momentele mele din zi. Sunt sigura ca fiecare femeie are astfel de intamplari mereu.

Femeile sunt supraoameni. De aceea, brand-ul Nike le „celebreaza“ in noua campanie Air Max.

Sa revenim la sneakersii Air Max Viva „la vida“. Cel mai important aspect este acela ca sunt ideali pentru activitatile de zi cu zi, de la mers pe jos, antrenament, pana la dans. Nu putem iesi intotdeauna afara in aceasta perioada, insa fara doar si poate, mereu putem visa si spera la vremuri mai bune. Pana cand acele zile senine vor veni, sper ca suneti super sanatosi, ca luptati pentru visele voastre si ca nu lasati toata aceasta situatie sa va tina in loc. Daca suntem nevoiti sa stam in casa, nu inseamna ca nu ne putem gati si celebra Air Max Day pe 26 martie. Buzz a pregatit un super activare pe Instagram, asa ca asigurati-va ca inregistrati felul in care purtati sneakersii Air Max, in trei tinute diferite. Puteti castiga o

Pana la urmatorul story, kisses!

Marina

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick