pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
31.03.2021.

NEW BALANCE GETS MOVING. LET’S GO!

Salutare, prieteni,
Abia asteptam sa revin la voi cu o noua poveste.

Incet, dar sigur, iarna ne paraseste, lasand spatiu liber pentru cei curajosi. Stiu ca deocamdata acest lucru nu se observa, dar luna martie este acea luna in care inspiratia ocupa un loc de cinste.

Intotdeauna am fost nerabdatoare la venirea primaverii, pentru ca ma face simt mai libera, ma inspira sa imi aleg tinutele si sa imi reinnoiesc garderoba cu sneakersi fresh. Odata cu primele raze calde de soare, vine si echilibrul… si stim ca acum avem nevoie de el mai mult ca niciodata. Desi iarna are farmecul ei, mereu caut inspiratie in diferite locuri si tipuri de oameni, in timpul primaverii.



De aceasta data, ajutorul a venit din partea noilor sneakersi New Balance W327. Combinatia intre stilurile anilor ’70 si ’90 este adaptata erei sneakersilor cu greutate redusa si a siluetelor fresh. Mi-au placut intotdeauna astfel de hibrizi si abia asteptam sa gasesc tinuta perfecta pentru acest model. Mi-au venit in minte acesti pantaloni, care fac parte din garderoba mea, pentru ca se potrivesc perfect noilor New Balnce W327.



Combinatia dintre albastru si bej, face din acest model unul foarte usor de mixat cu alte articole, astfel incat oricine isi poate arata personalitatea atunci cand iese pe strada. Stiu ca poate nu va voi spune nimic nou, dar New Balance W327 se simt super usori in picioare, asa ca abia ii veti simti in timpul “task-urilor” voastre.

Datorita materialelor usoare respirabile, ei sunt perfect pentru zilele calduroase care urmeaza.



New Balance W327 poate fi gasit in numeroase colorway-uri, pe care le gasiti in magazine Buzz sau online.

Radeti si dansati,
Akasha

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick