pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
07.04.2021.

MAKE YOUR OWN URBAN CHAMPION STORY

Salut!

Sunt tot eu! Chiar daca a trecut o vreme, vin cu o noua poveste despre Buzz Crew. Aceasta ocazie este mai mult decat perfecta, pentru ca impreuna cu Aki (sigur va este cunoscuta de la povestea cu tricourile Buzz), cu care am avut oportunitatea de a avea o sedinta foto minunata pentru noua colectie de Primavara/Vara – Champion, care este deja disponibila in magazinele Buzz si Online.

Cum as descrie perfect noua colectie Champion? Ca o combinatie perfecta de super materiale, culori puternice si taieturi largi, pe care ador sa le port. Fie ca vorbim despre hanorace sau tricouri, prefer sa le cumpar cu o marime mai mare decat cea pe care o port, deoarece arata grozav cu blugi sau pantaloni largi.

Acelasi fit il au si tricourile si hanoracele Champion. Cand imbini cateva accesorii cu acestea, cum ar fi lantisorul pe care il port cu mare drag, obtii usor look-ul urban, ca in aceste poze.

Sneakersii sunt indispensabili in tinutele mele, asa ca imi aleg modelul pe care il port, in functie de tinuta pe care o port, cum ar fi – Nike Air Max 90, adidas Ultraboost 20 DNA si Reebok Zig Kinetica II.

Daca ma intrebi pe mine care tinuta ii sta mai bine lui Aki, ti-as spune ca toate! Fetelor, simtiti-va libere sa alegeti orice piesa din colectie, deoarece puteti face o tinuta grozava, cu oricare din ele. Zambetul ei vorbeste pentru ea, nu-i asa? Si daca chiar insistati sa aleg o tinuta preferata, ar fi aceasta – Rochia Champion si sneakersii Nike Air Max 90.

Cred ca deja ati ales cateva piese din combinatiile prezentate, si cel mai probabil curand ele va vor deveni indispensabile pentru stilul vostru. Partea buna este ca sunt deja disponibile in magazinele Buzz si online.

 

Ne revedem la urmatoarea poveste...

Voja

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick