pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
14.04.2021.

ALL EYEZ ON ME

Salutare, echipa! Sper ca v-a fost dor de mine. 

Cu aceasta ocazie, doresc sa va intampin cu multa inspiratie, culori si stil retro. Va marturisesc ca noua colectie PUMA m-a lasat fara cuvinte. Desi mi-a fost greu sa decid, dupa o lunga verificare a articolelelor disponibile online, am ales sa dau sansa modelului RS-X-TWILL AIRMESH. Modelul este magic! Puteti sa il combinati cu diverse culori si sa va incadrati in stiluri complet diferite. Eu oscilez mereu intre stilurile sport si elegant, asa ca pot purta noii sneakersi preferati cu orice ocazie, fara a sta prea mult pe ganduri.



Puma RS-X-TWILL AIRMESH este inspirat de modelul Running System, din anii ’80. Pun pariu ca puteti simti imediat atmosfera retro.  Puteti vedea culori frumos potrivite, care va permit sa va jucati si sa creati outfit-uri super cool si de impact. Partea superioara a sneakersilor este realizata dintr-o tesatura extrem de confortabila, din plasa, care asigura o buna respirabilitate. Limba prezinta un marcaj negru “RS-X” si logo-ul PUMA.

Jacheta pe care o port in imagini mi-a atras atentia – stiam ca va fi un mare succes! Am vrut sa fiu originala, ador jocul de culori si sunt convinsa ca noua colectie PUMA va va inspira cu siguranta si pe voi.



Toata aceasta nebunie cu pandemia m-a determinat sa apreciez mult mai mult unele momente. Acest loc unde am decis sa fac cateva fotografii pentru voi este acum special pentru mine. Pe acoperisul cladirii petrec timp cu prietenii si vecinii, iar impreuna cram noi amintiri.



Toate aceste articole pot fi gasite in magazinele Buzz, dar si online. Pana data viitoare, va doresc multa sanatate si dragoste.

@ivanavujoseviic



 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick