pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
28.04.2021.

ADIDAS LOVESTORY

Salut, prieteni!

Sper ca sunteti cu totii bine si ca va bucurati de zilele de primavara, cum o fac eu. Pe aceasta vreme frumoasa imi place sa port unul dintre modelele mele preferate de adidasi, legendarul Adidas Superstar! Inca de la crearea sa in anii ‘70 si pana astazi, aceasta silueta a fost modelul preferat al unui numar mare de sportivi, artisti, muzicieni si actori tocmai pentru ca se potriveste cu usurinta diferitelor stiluri personale ale oamenilor.

Acest model emblematic se afla in magazinul meu de pantofi de ani de zile - chiar si in magazinul de pantofi al parintilor mei. Superstar poate fi vazut simultan pe mai multe tipuri diferite de oameni, in generatii si stiluri diferite, in ocazii diferite. Aspectul sau nu s-a schimbat de ani de zile, este practic atemporal. De-a lungul timpului am trecut prin mai multe etape de exprimare a modei, parcurgandu-le pe fiecare dintre ele, insa intotdeauna m-am simtit special in Adidas Superstar.

I-am purtat in toate combinatiile posibile de imbracaminte, intr-o multitudine de culori, iar in acest sezon am optat pentru alb cu celebrele trei linii negre, devenite deja un cult. Ceea ce face ca acest model sa fie special si ceea ce il deosebeste de alte modele Superstar albe, este micul detaliu: conturul negru al logo-ului Adidas si inimioara ca o dovada in plus de dragoste pentru acest brand. Detaliile cu inima sunt pe partile laterale ale adidasilor, in timp ce botul din cauciuc ramane o marca neschimbata a modelui Superstar.

Desi astazi sunt imbracat intr-un trening Adidas simplu, de o singura culoare, m-am simtit elegant si puternic purtand Adidas Superstar. Aceasta combinatie neutra de alb si negru se combina usor cu toate piesele vestimentare din garderoba mea si este punctul culminant al oricarui stil aleg sa am.

 

Combinatia completa pe care o port este disponibila atat la magazinele Buzz, cat si online.

 

Pana la urmatoarea lectura, va salut si ne-auzim cu bine!

 

@ina_cano

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick