pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
30.06.2021.

Let's have a pastel summer

Buna, baieti!

Sunteti pregatiti pentru vara? Eu clar sunt!

Vara aceasta alegerea mea in materie de sneakersi s-a intamplat sa fie un al doilea model de Nike AM95! Cunoasteti foarte bine Air Max 95 – sunt sneakersi cu un statut legendar in cultura urbana. Puteti gasi multe povesti interesante despre ei ce inconjoara simbolistica lor in diferite subculturi. Au debutat acum doua decenii cu elemente de culoare galben neon care-au atras atentia pe loc. Acum, in 2021, aceste culori sunt intr-o versiune mai relaxata, intr-o paleta pastel. Acesta a fost primul lucru care mi-a placut la ei. Nuantele violet deschis si lavanda sunt culori perfecte pentru acest sezon.

Anul acesta Nike demonstreaza din nou ca acorda o mare atentie la detalii, iar pentru femei ofera o atitudine eleganta. Noul AM95 este construit pe silueta clasica cu tonuri de culori pastelate care amintesc de acea atmosfera funky din anii '90. Fac literalmente legatura dintre Air Max si influenta sa asupra culturii Hip Hop, iar eu sunt sigur ca voi va veti gasi propriul mod de a o exprima.

Anul acesta industria modei face remarci puternice asupra anilor 90 - prin culori, siluete si modele. In plus, aceasta era marcheaza perioada cu unele dintre cele mai memorabile modele din cultura sneakersilor urbani. 95 este noua mea pereche preferata, deoarece modelul este un amestec perfect intre confort incredibil si un look trendy. Lateralele sale emblematice atrag din nou  prin culorile lor mai stralucitoare - ideale pentru vara, in timp ce talpa Air, usor de reperat imi ofera confortul la fiecare pas.

De asemenea, sunt foarte usor de combinat. In zilele fierbinti prefer sa port mai mult tricouri super-largi cu colanti sau pantaloni scurti. De aceea, in mintea nu exista nicio indoiala faptul ca Air Max 95 vor avea un impact pentru privitori si ca va ramane in centrul atentiei. E timpul pentru festivalurile de vara!

Va puteti gasi perechea preferata in magazinele Buzz si online.

Pana data viitoare,

Akasha

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick