pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
14.07.2021.

LET'S DANCE IN NIKE AIR ZOOM-TYPE SE

Bună!

Pentru cei dintre voi care nu mă cunoașteți încă, mă numesc Naser Gutić, cunoscut și sub numele de B-boy Naki în lumea dansului. Ca breakdancer profesionist, consider că pantofii sunt cea mai importantă parte a garderobei mele. Sneakerșii pe care îi folosesc trebuie să fie confortabili, ușori și cu o aderență excelentă indiferent de suprafață. Mai presus de toate, am nevoie ca sneakerșii să aibă un design atrăgător ce  mă poate inspira.

Folosesc sneakerși zilnic, așa că trebuie să fie de calitate ridicată pentru a putea dansa în ei. Sneakerșii îmi completează întotdeauna aspectul și îmi place să văd când atrag atenția oamenilor, făcându-mă să mă simt special. Fiecare design mă inspiră și îmi promovează creativitatea în timp ce eu creez noi mișcări de dans.

 

 

Modelul Nike Air ZOOM-TYPE SE mi-a atras atenția prin detaliile sale, precum materialul textil în carouri și cusăturile decorative în zig-zag. Călcâiul din spumă și pad-ul Zoom moale au aceeași tehnologie folosită și pe modelele pentru sportivi profesioniști, dându-i pantofului un aspect nervos. Sunt extrem de ușori și moi și se potrivesc extrem de bine piciorului. De asemenea, am testat acest model dansând și au trecut testul! Pe deasupra, am primit și feedback pozitiv de la oameni cu privire la look-ul meu modern. Mai mult decât atât, pantofii au rezistat la salturi și la alte trick-uri acrobatice și mi-au oferit o aterizare ușoară și „pufoasă”.

 

 

Sneakerșii pot fi găsiți în magazinele Buzz în 2 culori. Primul este un model clasic alb-negru, pe care l-am testat și care s-a dovedit că se potrivește cu orice outfit, putând să resusciteze chiar și un aspect mai... plictisitor. A doua versiune se remarcă prin detaliile sale portocalii care se potrivesc bine cu o piesă vestimentară verde.

 

 

Sneakerșii Nike Air ZOOM-TYPE SE și mulți alții pot fi găsiți pe site-ul Buzz sau în magazine. Buzz oferă o mare varietate de sneakerși de înaltă calitate cu un design excelent, care se potrivesc oricărei ocazii. Pe lângă asta, magazinul oferă și îmbrăcăminte în pas cu ultimele tendințe, precum și cele mai cool accesorii pentru a completa orice outfit.

 

Sper să ne revedem în curând.

Naki

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick