pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
21.07.2021.

NIKE ASUNA SLIDES

Salut băieți,

 

Revin cu o nouă poveste în care vă voi prezenta papucii care vor deveni și pentru voi preferații verii, cum s-a-ntâmplat în cazul meu. Papucii au fost dintotdeauna un „statement” în lumea modei, și ceea ce mi-a atras atenția la Nike Asuna este aspectul lor care combină sportul și moda, astfel încât oferă o oportunitate de a experimenta ținute, combinându-se lejer cu stiluri diferite.

 

 

Spuma moale de sub picior oferă un confort incredibil pe tot parcursul zilei și este perfect pentru plajă, pentru călătorii, deoarece talpa se mulează pe orice suprafață - nu veți simți deloc terenul peste care pășiți, garantând un pas confortabil. Detaliul care condimentează aspectul acestor papuci și care-i face diferiți de restul, este cauciucul reglabil de pe părțile laterale.

 

Fără exagerare, m-am îndrăgostit de această pereche la prima vedere – pe rafturile Buzz – și am vrut să fie ai mei în secunda a doua. Până acum este posibil să se fi observat la mine cât de mult îmi plac seturile de îmbrăcăminte, iar de data aceasta am ales un set Nike striat constând dintr-un top și o fustă, împreună cu papucii Nike Asuna.

 

Papucii, precum și setul, pot fi găsiți în magazinele Buzz sau online.

 

Până data viitoare,

Ina 

 

A fost util acest articol

Articole similare