pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
28.07.2021.

SUMMER VIBES

Guuuys, cea mai fun perioadă a anului este în sfârșit aici! Pentru mine (presupun că și pentru tine) vara trece de obicei foarte repede, însă încerc să folosesc magia sezonului peste tot – în socializarea cu prietenii, la festivaluri, pe plajă, când înot noaptea, pe munte, în ținute colorate... Toate acestea sunt căi sigure de ieșire din monotonia care ne poate copleși, dar sunt și modalități de a absorbi pe deplin vibe-ul pozitiv al verii.

 

 

După cum ați descoperit deja în story-urile mele anterioare, adidas este brandul meu preferat în lumea stilului urban-casual. Acum am decis să înlocuiesc vechea mea pereche preferată de papuci cu modelul Adilette W (în zilele astea călduroase sunt în căutarea alternativelor). Trebuie să recunosc că punctele „polka” m-au cucerit imediat. Poți purta Adilette W atât în plimbări lungi pe plajă cât și la petreceri, de ce nu? Căptușeala lor oferă un confort incredibil și sunt perfecți pentru oricine este în mod constant în mișcare.

 

 

Cu această ocazie, am combinat papucii adidas Adilette W cu niște colanți colorați adidas și un top deschis la culoare. Acest look este un favorit personal absolut în acest sezon - urban, casual și super cool, la fel ca tine în această vară.

 

 

Puteți găsi modelul "ADIDAS ADILETTE W" în magazinele Buzz și online.

 

P.S Până data viitoare, vă transmit salutări și mulți pupici!

@ivanavujoseviic

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick