pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
05.08.2021.

adidas Forum – BACK IN WHITE

Prima iubire nu se uită niciodată. Așa este și sentimentul meu față de adidas Forum Low. L-am văzut în rafturile Buzz și pot spune că am fost emoționat. Știu că povestea lor a început în 1983, când designerul Jacques Chassaing s-a gândit să creeze un sneaker de baschet pentru Jocurile Olimpice de vară din 1984 care să favorizeze întreaga echipă a SUA. Așa s-au născut primii sneakerși cu sistem de susținere a gleznei aprobat de fizioterapeuți din NBA. Cea mai accesibilă referință este faptul că a fost purtat de Michael Jordan în acei ani, fiind mai apoi silueta de pornire a multor alte modele ce s-au bucurat de succes. Poți chiar să observi elemente ale siluetei Forumului în modelele altor branduri, dacă ai un ochi antrenat. E totuși de înțeles; e greu de ignorat. Cum adidas a devenit un substantiv comun, așa și Forum a devenit un șablon în industrie.

 

 

Poate fi un motiv pentru care Def Jam Recordings are un binecunoscut adidas Forum ca model aniversar. Iar când zici Def Jam, zici hip-hop, urban music, Beastie Boys, Public Enemy, LL Cool J și tone de alți artiști de succes din zona asta, dar nu numai. Iar pentru mine contează, pentru că mă inspiră în muzica pe care-o fac și mă fac să mă simt mai aproape de legende.

 

 

Fără dar si poate, adidas Forum sunt un statement în lumea sneakerșilor. Îi porți pentru că știi despre ei și nici nu au nevoie să fie super-flashy pentru a ieși în evidență. Dar o vei face. Prin încrederea pe care ți-o oferă, prin atitudinea pe care o vei avea purtând silueta inconfundabilă a Forumului. Crede-mă.

Despre celelalte calități este de la sine înțeles, așa au putut rezista decenii la rând în modă. Bine făcuți, stabili și confortabili pe toată perioada zilei.

 

 

Adidas Forum Low este disponibil în magazinele Buzz și pe site-ul Buzz.


Peace,
El Nino

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick