pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
19.08.2021.

adidas Forum - Open to explore new ideas

Salut băieți,

Zilele însorite de vară trec atât de repede, încât înainte de a realiza asta, se face deja luna August. Știm cu toții că acesta este momentul perfect pentru a ne încetini ritmul tocmai pentru a savura momentele extraordinare de vară, astfel încât să ne poată inspira idei noi. Eu m-am inspirat din acest ritm al lunii August – nebunesc, puternic și expresiv – și am răspuns provocării noii siluete adidas FORUM BOLD.

Cei care aveți un ochi mai vigilent pot observa ușor că aceasta este o iterație a siluetei emblematice Forum din anii '80. Cu o imagine consolidată în istoria baschetului, această siluetă legendară depășește stilul urban al acelor ani prin designul superb și senzația incredibilă de confort. Acum, influențat de spiritul noii generații, adidas a decis să readucă silueta clasică în prim plan, punând accent pe arena urbană și pe aspirația ta de a-ți exprima individualitatea.

Inspirat de sălbaticii anii '80, am îndrăznit să ies din zona mea de confort, decisă să experimentez diferite culori pe care, de obicei, nu le veți găsi în garderoba mea. Recunosc că nu mă așteptam ca tonurile pastelate ale FORUM BOLD să se potrivească atât de bine cu culorile neon îndrăznețe și strălucitoare, care creează o simbioză perfectă, capabilă să zguduie atât străzile orașului, cât și cluburile de noapte.

Și dacă vă întrebați dacă puteți combina adidașii cu un aspect mai relaxat, a doua mea ținută vă va răspunde la îndoieli. Talpa înaltă, partea superioară din satin care nu permite încrețirea și broderia strălucitoare laterală vor face ca fiecare ținută polivalentă să pară exact ce trebuie. Noii adidas FORUM BOLD devin categoric sneakerșii mei preferați, deoarece îmi oferă libertatea de a mă exprima în cel mai bun mod și de a explora noi orizonturi în modă, păstrând în același timp acele accente vintage din anii '80.

adidas Forum Bold este disponibil în magazinele Buzz sau online.

 

Rămâi open-minded,

Akasha

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick