pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
22.09.2021.

Sporty and trendy with Nike Air Max Genome

Hei!

Mai întâi lasă-mă să mă prezint. Numele meu este Agata Kocijančič și sunt un mare fan al modei și al confortului. Sunt un iubitor de animale și natură, îmi place sportul și să gătesc prăjituri, așa că de multe ori mă puteți găsi în bucătărie creând dulci capodopere. În timp ce fac lucrurile care îmi plac, am nevoie de sneakerși confortabili și funcționali, motiv pentru care Nike este cea mai bună alegere pentru mine, deoarece îmi permite să trec de la fitness la fotografie și la coacerea prăjiturilor.

Am purtat Nike încă de când eram mică și am iubit dintotdeauna linia Air Max. Fiecare dintre modelele lor reprezintă tendințele actuale într-un confort incredibil. Originalul Air Max 1 a văzut lumina zilei în 1987 și de atunci linia a fost îmbunătățită constant, fiecare nou model reprezentând o adevărată poveste de succes. Noul Nike Air Max Genome continuă această poveste cu o notă a celor mai noi tendințe și tehnologii.

Am fost atrasă mai întâi de Nike Genome de culoarea sa albă cu accente albastre și de unitatea Air, care poate fi văzută pe toată talpa. Perna de aer asigură confort și un mers ușor, lucruri de care am nevoie în special când sunt pe platoul de filmare toată ziua. Mai mult, întreaga parte superioară este acoperită cu o plasă aerodinamică ce asigură aerisirea optimă a picioarelor, fiind foarte potriviți și pentru exerciții sau pentru alergare, când sunt în întârziere. Nu în ultimul rând, am fost convinsă să cumpăr sneakerșii datorită faptului că cel puțin 20% din materialele folosite sunt materiale reciclate.

Modelul inovator, modern și ecologic Genome este disponibil în Buzz în roz pal, alb-negru combinat cu detalii verzi, gri-fumuriu cu roz, o combinație de alb cu tourqoise și roz, mango orange și roz strident. Genome este disponibil atât ca model pentru bărbați, cât și pentru copii, în combinații moderne de culori. Consultă colecția de îmbrăcăminte Nike și alege un outfit confortabil, în pas cu ultimele tendințe.

Sneakerșii Nike Air Max Genome și mulți alții pot fi găsiți pe site-ul Buzz sau în magazine.

În magazinele Buzz găsești o gamă largă de produse, pentru ca tu sa fii trendy din cap până-n picioare!

 

O zi plăcută, vouă!

Agatha

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick