pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
13.10.2021.

In the rhythm of New Balance 997

Salut, băieți,

În ultimele două luni mă regăsesc deseori prins în rutina vieții de zi cu zi, între studioul de dans și alte proiecte creative, iar din acest motiv sentimentul de confort este întotdeauna ceva la care eu aspir. În căutarea unei încălțăminte practice și confortabile, am ajuns la noul New Balance 997.

Modelul emblematic 997 a apărut în anii 90 și a devenit un hit total în scurt timp. Sinteza unică dintre tehnologie, confort și stil face ca silueta să fie alegerea ideală pentru un upgrade al oricărui outfit.

New Generation 997 se distinge în mod clar prin combinațiile ceva mai colorate față de tonurile mai puțin ofertante de gri, pe care New Balance le-a perpetuat de-a lungul timpului. Pantoful are o parte superioară din piele de căprioară cu detalii inspirate de modelul din anii 90. Marele „N” galben strălucitor se distinge ușor chiar și într-o Sofie încețoșată. Talpa intermediară ușoară realizată din spumă oferă o senzație de confort și o amortizare superioară în timpul mersului. Sunt caracteristici extrem de importante pe care un dansator ar trebui să le găsească într-o pereche de sneakerși.

Azi am făcut o plimbare prin oraș cu noua siluetă, asortată cu un hanorac și niște pantaloni de trening în aceleași culori de toamnă cu cele ale modelului New Balance 997. Trebuie să recunosc că am fost uimit de ușurința cu care făceam fiecare pas. Cu NB 997 ai impresia că orice destinație se află la câțiva pași.

Și tu poți găsi acel sentiment de confort în cel mai apropiat magazin Buzz sau online.

 

Rămâi fresh,

Remi

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick