pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
20.10.2021.

THE NEXT ERA OF CONVERSE DESIGN AND COMFORT IS HERE!

Este a doua oară în cei 30 de ani ai mei în care port Converse în picioare. Prima dată a fost acum un an, când făceau parte dintr-o ținută la un spectacol de dans, iar acum i-am purtat la Buzz. Incredibil!

În lumea sneakerșilor există acele tendințe de moment și clasicii. Converse este în mod clar unul dintre clasici, nimeni nu i-a putut epuiza potențialul. Eu i-am experimentat abia acum, în 2021.

Fiind un model atât pentru bărbați cât și pentru femei, Chuck 70 Explore Waterproof este una dintre embleme atunci când vine vorba de designul minimalist al sneakerșilor sport, deși mult timp a fost purtat nu doar în sport.

Chuck Taylor este persoana care a reproiectat pantofii sport în 1932. Împreună cu numele original al sneakerșilor, pe emblema Converse există numele și semnătura sa. A fost antrenor de baschet și fitness, dar s-a remarcat prin remarcabilul simț al vânzărilor. Până în 1970, modelul Chuck a evoluat în caracteristici și utilitate până la apogeu, fiind considerat cel mai bun sneaker de baschet din istorie, până la acea vreme.

Chuck 70 Explore Waterproof a fost construit după designul original din anii 1970, cu materiale impermeabile premium și o atenție excepțională la detalii. Este atât de înrădăcinat în tradiția Converse, încât își dezvoltă instant propria istorie.

Elementele adidașilor Chuck 70 Explore Waterproof, precum șireturile întărite de hiking, talpa durabilă și branțul OrthoLite, sunt inspirate din nenumăratele teste în outdoor de-a lungul timpului și putem spune că acest model este perfect pentru o toamnă ploioasă și rece.

În loc de pânză ca la clasicii Converse, acest model este fabricat din piele nubuck impermeabilă, care este întărită suplimentar cu o căptușeală impermeabilă, astfel încât puteți merge fără griji prin ploaie în această toamnă.

Te poți simți confortabil și în siguranță indiferent de condițiile meteo în Converse, de aceea își face lejer loc în colecția mea de sneakerși.

 

Acești sneakerși îi puteți găsi în magazinele Buzz sau îi puteți comanda online.

 

Până la alte noi descoperiri, bucură-te de toamnă!

 

Don Kiki

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick