pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
27.10.2021.

PUMA GRL

Salut echipă! Sunt aici din nou! Sper că ți-a fost dor de story-urile mele.

De data aceasta m-am inspirat în culori vesele, cu un pic de stil retro, mulțumită noii colecții PUMA care m-a dat complet pe spate. Acest model PUMA CRUISE RIDER FLAIR este absolut magic! Îl poți combina cu atât de multe culori și se potrivește perfect cu o tonă de outfituri diferite.

Puma este un brand sport ce îmbină cu succes sportul, stilul de viață active, împreună cu diverse influențe ale modei. Datorită culorilor pastelate, acest model strălucește în fiecare outfit. Cu precădere prinde viață acum, în ambianța de toamnă!

Treningul PUMA X BRITTO W CREW este o piesă excepțională pentru orice garderobă, ce-ți oferă confort maxim, ieșind clar în evidență în mulțime. Materialul super-moale si călduros din care este confecționat este plăcut la atingere și super confortabil. Când toate acestea sunt combinate, rezultatul este o ținută urbană în care te vei simți foarte încrezător.

Bluza treningului poate fi combinată cu diverse piese vestimentare, ori folosită într-o variantă sport-casual. Treningul are niște modele specifice care în combinație cu sneakerșii PUMA CRUISE RIDER FLAIR oferă trecătorilor imaginea unei fete originale, mega cool!

Acestea, precum și multe alte modele de sneakerși și treninguri pot fi găsite în magazinele Buzz sau comandate online.

Până la următoarea întâlnire, vă doresc sănătate și multă dragoste! Trimit o mulțime de gânduri bune și pupici!

@ivanavujoseviic

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick