pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
03.11.2021.

A timeless classic- Nike Air Max 90

Salut, oameni! Revin cu o nouă poveste și un nou favorit.

 

Toamna a fost întotdeauna anotimpul meu preferat. Mă bucur de plimbările lungi de zi și de seară, de outfiturile cu mai multe articole, iar cu astfel de activități se potrivesc la fix cei mai comozi sneakerși. Deși Nike Air Max 90 a fost proiectat inițial pentru alergare, ei au devenit în timp cei mai populari sneakerși de lifestyle. Talpa lor emblematică Waffle și straturile matlasate rămân fidele caracteristicilor originale.

 

 

Probabil știi deja că moda anilor ‘90 are un mare impact asupra stilului meu de a mă îmbrăca, așa că acest clasic atemporal pur și simplu a trebuit să intre în colecția mea. Nike Air Max 90 poate fi găsit în nenumărate combinații de culori și materiale, însă de data aceasta am fost atrasă de simplitatea liniilor și de combinația de negru cu detalii pastelate.

 

 

Simplitatea acestor sneakerși oferă posibilitatea de a-i putea combina cu diferite piese vestimentare, fiind perfecți pentru toate ocaziile. Dacă sunteți în căutarea unor sneakerși sport pe care să îi puteți scoate la plimbare în orice moment al zilei pe tot parcursul anului, Nike Air Max 90 sunt exact ce trebuie. Cu siguranță nu vei trece neobservat purtându-i! I-am văzut de-a lungul anilor purtați de diferite tipologii de oameni, în fel și fel de ocazii, și fiecare i-a purtat în felul său.

 

 

Aceștia, precum și multe alte modele Nike pot fi găsite în magazinele Buzz, precum și online. Multă dragoste vouă până la următoarea lectură!

Ina

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick