pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
10.11.2021.

NIKE AIR PRESTO MAGIC

Hey, oameni buni!

Vă scriu din Ljubljana, capitala Sloveniei, unde toți cei care lucrăm în Showbusiness suntem uniți. Acesta este unul din avantajele țărilor mici, precum este a noastră. Prietenii mei din alte țări au numit Ljubljana „micul Berlin” pentru că este mic, însă atât de divers și plin de viață! Un alt avantaj de care mă bucur aici este simbioza zonelor urbane cu spațiile verzi. De aceea, după orele de muncă în studioul TV, la radio și la teatru, o plimbare în Parcul Tivoli este fix ce am nevoie. Iar pentru asta, cel mai versatil pantof care înțelege natura alergării și a mersului în mediu urban este Nike Air Presto.

Sneakerșii Nike Air Presto au apărut pentru prima dată la Jocurile Olimpice de la Sydney în 2000. Pantoful din mileniul precedent a fost reproiectat pentru noul mileniu și pentru un nou utilizator - alergătorul urban. Alergătorul urban nu mai înseamnă doar cineva care poartă pantaloni scurți și o cămașă de alergare, ci practic ne include pe toți cei care avem mai multe treburi prin oraș, fiind nevoiți să alergăm de la o întâlnire la alta.

Nike a descris Presto drept un „tricou pentru picioarele tale” și l-a oferit în mărimile S, M, L și XL, cum sunt tricourile. Sneakerșii simulează perfect senzația de a alerga desculț, pusă-n scenă cu ajutorul magiei „Presto”. Presto este ușor de recunoscut după câteva elemente: partea superioară din plasă din neopren, talpa intermediară ușoară și talpa exterioară căptușită. Totuși, în opinia mea, cel mai remarcabil aspect ar fi culorile jucăușe pe care Nike le oferă pentru acest model. De la negru sau albastru la portocaliu funky și verde olive îndrăzneț.

Hanoracul pe care l-am purtat la ședința foto este destul de confortabil. Spun „destul”, pentru că aproape că am adormit la întâlnire din moliciunea și căldura ce m-au cuprins ca-ntr-o îmbrățișare. Pantalonii sunt un pur clasic. Confortabili și călduroși, îți oferă mai multă mobilitate decât oricare alții. Jacheta poartă un foarte cool mesaj de protecție a mediului. O poți purta pe negru, dar dacă ai chef să porți gri, doar o întorci pe dos și ai astfel o jachetă cu o nouă culoare! Ce truc mișto, nu ai nevoie de două jachete diferite, pentru că ai două într-una! Cea mai fascinantă parte este brevetul cu fermoar, pe care doar îl întorci și voila! - ai din nou o nouă jachetă. Atât de simplu!

Vă mulțumesc că mi-ați citit blogul, acum deja alerg spre noi proiecte. Între timp, du-te și vizitează cel mai apropiat magazin BUZZ sau intră pe magazinul online BUZZ și verifică cei mai noi sneakerși și cele mai noi tendințe în urban fashion.

Žan Papič

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick