pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
17.11.2021.

PATCHES OF BLUE SKY ON NIKE AIR MAX 2090

Salutare tuturor!

Cum probabil și voi ați trecut prin asta în acest Noiembrie, eu mă săturasem de ploi și ceață, așa că am profitat de prima zi frumoasă din această lună de tranziție către anotimpul rece. Ce pot să spun? Cald nu a fost, însă sunt foarte puține zilele în care seninul este de un albastru atât de adânc, încât invită la plimbări lungi. Inspirat de acel celest albastru, am ales superbii Nike Air Max 2090 cu elemente albastre și-am purces spre o zonă a unui București futurist, avangardist, pentru a mă contopi în peisaj.

De ce spun asta? Fiind un un mare fan al brandului, îmi e ușor să evoc faptul că, la 30 de ani după apariția clasicului model Air Max 90, Nike a vrut ca Air Max 2090 să înseamne un centenar în avans al modelului ce stă la baza designului. Mai mult decât atât, 2090 reprezintă un vârf de lance pentru tot ceea ce înseamnă fabricarea unui sneaker: materialele avansate folosite și inovația tehnologică. Raportându-se strict la evoluția sneakerșilor de-a lungul timpului, Nike Air Max 2090 sunt extrem de avansați. Au perna de aer de 3 ori mai mare decât Nike Air Max 90 și, în plus, prezintă o pernă și în partea frontală, lucru care contribuie foarte mult la confortul și experiența mersului, alergării sau urcatul și coborâtul scărilor. Chiar se simte!

Sunt îndrăzneți, ies imediat în evidență, dar dincolo de aspectul lor futurist, Nike nu a făcut compromis în confort. Se adaptează foarte ușor, luând forma piciorului datorită materialului părții superioare ușor elastic, în care piciorul se răsfață cu fiecare pas, oricât de mult timp petreci în ei. Favorit nou, clar!

Vom vedea dacă viitorul va corespunde cu cel propus de Nike prin modelul Air Max 2090, pentru că tehnologia avansează incredibil de repede! Eu cel puțin mă bucur de acest prezent în care tot apar sneakerși din ce în ce mai evoluați, nelasând să se instaureze rutina. Cel puțin nu în garderoba mea! Este oricum greu să se-ntâmple asta, având colecția Air Max în oferta Buzz. De exemplu, am încercat Nike Air Max 270 pe alb și pe negru este și el un model extrem de confortabil, care a avut o tranziție extrem de rapidă de la sport și alergare către lifestyle, fiind unul dintre cei mai iubiți sneakerși din momentul apariției. Au cea mai mare pernă de aer din gama Air Max, iar senzația de confort e una magistrală! Serios, trebuie să-i încerci!


Pe aceștia, împreună cu modelele Air Max 270 sau chiar toată colecția Air Max o găsești în magazinele Buzz din țară sau online.

 

O toamnă colorată,

Ciprian Ciulei

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick