pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
24.11.2021.

Air Force 1 Fontanka - a new wave of comfort and style

Mă numesc Veronica și fac parte din echipa Buzz. Lucrez pentru Buzz de mult timp, dar pasiunea mea pentru sneakerși a început cu mult înainte de asta. Colecția mea de pantofi sport este unul dintre lucrurile de care sunt cea mai mândră, pentru că îmi arată personalitatea și îmi permite să asortez orice ținută cu ei. Îmi amintesc încă entuziasmul pe care l-am avut atunci când mi-am cumpărat primii sneakerși. În momentul de față, Nike predomină în colecția mea, așa că a fost firesc să iau prima pereche de Air Force 1 Fontanka din raft.

Nike AIR FORCE 1 este una dintre cele mai emblematice linii din lumea sneakerșilor. A debutat în anii '80 și a devenit rapid unul dintre cei mai preferați pantofi. De-a lungul anilor, modelul nu a încetat să se bucure de îmbunătățiri subtile în tehnologia de design, ceea ce a dus la o amprentă stabilă în diferite subculturi din societate. De exemplu, inspirată de cultura rave din Sankt Petersburg, Nike a lansat Air Force 1 Fontanka, care prezintă o estetică aparent casual, cu mai multe straturi, dar care se abate de la designul original.

Air Force 1 Fontanka îți permite să-ți impui un nou val de confort și stil. Acest lucru se datorează îmbunătățirilor aduse tălpii intermediare realizate din spumă React pentru o greutate cât mai redusă și un pas de-a dreptul catifelat. Designul este decisiv, plin de elemente si detalii, din care iese în evidență spiritul rebel. Partea superioară a siluetei este realizată din piele de culoare bej, lucru pentru care ar fi alegerea perfectă pentru orice outfit.

Aspectul retro simplu al acestor sneakerși mi-a permis să-i combin cu o jachetă Nike preferată de-a mea, foarte călduroasă și confortabilă, perfectă pentru zilele reci. Air Force 1 Fontanka sunt pantofi care completează fără îndoială colecția mea cu aspectul lor retro subtil, potrivit pentru orice stil.

 

Puteți găsi acești pantofi sport cool în magazinele Buzz, precum și online.

 

Ne auzim în curând,

Ronnie

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick