pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
08.12.2021.

AN ARCHIVE ICON GETS A COOL-WEATHER UPDATE

Hey hey,

În postarea de astăzi de pe blog vreau să subliniez cât de important este confortul oferit de hainele noastre obișnuite, ca să nu mai vorbim de pijamale sau, de ce nu, de outfiturile stilate pe care le purtăm zi de zi.

Având în vedere situația actuală din lume, îmbrăcămintea confortabilă a început să fie la mare căutare, devenind un trend – materialele se găsesc într-o sumedenie de culori diferite, iar majoritatea oamenilor a trecut de la blugi rigizi la ceva mai confortabil, precum colanții și tricourile oversize. Eu, de exemplu, sunt unul dintre acei oameni.

Totul este despre confort pentru mine, dar în același timp, trebuie să arate și bine. Sunt un mare fan al îmbrăcămintei și încălțămintei adidas, lucru care poate fi văzut ușor în poze.

Colanții adidas sunt unele din piesele mele preferate din outfit, pentru că pot fi purtate în milioane de feluri. Nu este greu deloc să le combini cu un palton sau cu o jachetă de puf în diferite culori, iar materialul confortabil le face irezistibile! Tricoul adidas cu mânecă lungă se potrivește perfect în întreaga poveste, deoarece oferă acel confort pe care ni-l dorim cu toții. În cele din urmă, îmi place întotdeauna să-mi completez ținuta de iarnă cu o jachetă adidas Elongated Rib Bomber, care îmi dă un look foarte cool și actual.

Dar acum, să trecem la sneakerși – un model cu un design atemporal care există de peste 40 de ani, adidas Stan Smith este unul dintre cele mai populare trei modele alături de adidas Superstar și adidas Samba și va fi întotdeauna o alegere potrivită oricărui outfit. Eu îl prefer datorită aspectului său simplu și pentru polivalența sa. Poate fi combinat cu toată garderoba mea: de la blugi la rochii, pentru un look sport sau chiar la un costum – simplu și clasic. Forma și aspectul lor vorbesc de la sine.

Acest model, precum și multe alte modele adidas și nenumărate combinații vestimentare se găsesc în toate magazinele Buzz sau poți face o comandă online de acasă în siguranță.

Până la următoarea întâlnire, vă doresc multă sănătate și dragoste,

Beatricia

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick