pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
15.12.2021.

PINK BABY GRL

Salut, gașcă! Sper că v-a fost dor de mine!

De data aceasta sunt inspirată de noua colecție Nike, care m-a dat complet pe spate. Deși a fost foarte greu de decis, după o lungă verificare online, am decis să dau o șansă modelului REACT VISION. Acești sneakerși sunt magie pură! Atât de confortabili și frapanți, cu o mulțime de detalii mici mici, încât de fiecare dată când mă uit la ei văd ceva nou și mă încântă tare mult! Îi poți combina cu diverse culori și se potrivesc în stiluri complet diferite. Cum mereu trec cu ușurință de la un outfit sport la unul elegant, pentru mine este important să pot purta noii mei sneakerși preferați în orice ocazie, fără să mă gândesc prea mult.

Nike face ceea ce face cel mai bine - combinând cele două modele și tehnologii de succes. Iar rezultatul este Nike React Vision. Acești pantofi sport ingenioși te vor inspira complet - de la design la confort. Prin Nike React Vision, Nike experimentează și se joacă cu multe culori, forme și materiale, creând un aspect unic ce n-a mai fost niciodată văzut în vreun sneaker.

Hanoracul casual și pantalonii sport din colecția Essential sunt piese absolut excepționale, care-ar trebui să facă parte din orice garderobă în sezonul viitor. Îți vor oferi multă libertate de mișcare (pe care o ador, de altfel) și-ți vor da un confort maxim. Cu siguranță se vor remarca în mulțime, mai ales dacă te decizi asupra culorilor pe care le-am ales și eu. Nu m-am putut despărți de el datorită materialului moale și călduros!

Bineînțeles, am completat ținuta cu o jachetă Nike, călduroasă la rându-i, un beanie confortabil și o geantă în care sunt sigur că vei putea împacheta tot ce ai nevoie într-o singură zi. Iar când le combini pe toate, obții clar un outfit foarte puternic.

Acestea, precum și multe alte modele de sneakerși și treninguri se găsesc în magazinele Buzz sau îi poți comanda online. Până la următoarea întâlnire, vă doresc multă sănătate și much much love!

Vă trimit mulți pupici,

@ivanavujoseviic

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick