pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
02.02.2022.

AF1 SHADOW – MY WELL KNOWN LOVE

Bună, vouă!

Astăzi vă prezint un model de sneakerși ale cărui detalii m-au încântat mult. Este vorba de Nike Air Force 1 Shadow. Deși aparent arată destul de simplu, cu silueta clasică Nike AF1, se evidențiază prin diversele detalii stilizate care urmăresc aspectul de bază al siluetei, dar în anumite părți straturile se duplică, creând o „umbră”.

În magazinele Buzz, precum și online, găsești mai multe combinații de culori diferite ale acestui model, însă cel mai mult m-a atras contrastul detaliilor dintre verdele pastel și violet pe fond alb. Deoarece această paletă de culori este trendy de ceva vreme, nu va fi greu să le asortezi și să le potrivești în outfiturile de zi cu zi.

Dintre toate detaliile acestui clasic reproiectat, cu elemente jucăușe și interesante, preferata mea este talpa groasă, care datorită laturii Air duplicat, acest model arată vizual și mai mare. Cred că Air Force 1 Shadow va atrage pe oricine adoră încălțămintea mai „chunky”.

Air Force 1 Shadow te va inspira să te joci cu diferite stiluri și combinații de îmbrăcăminte. Fie că este vorba de zi sau de seară, ținute sport sau elegante, cu AF1 Shadow vei rupe monotonia outfiturilor de iarnă.

 

Rămâi cu bine până la următoarea postare,

Ina

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick