pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
17.02.2022.

Streetwear empowered, starring adidas Superstar

Salutare tuturor!

A trecut ceva de când am semnat ultima oară Buzz Blog Story-ul și pot spune că mi-a fost dor de voi! În tot acest timp m-am ocupat de proiectele mele de suflet, în dans și coregrafie. Așa cum bine știți, îmi petrec foarte mult timp pe scenă, în sala de dans și în studio. O parte din rutina zilnică este drumul pe care-l fac între cele trei locații, iar pentru asta am nevoie de o pereche de sneakerși comozi cu care sunt familiar și de un outfit elegant ce-mi dă încredere.

Venind din zona break dance, evident că sneakerșii în care mă simt în largul meu și mă ajută să mă desfășor fără bariere sunt adidas Superstar. În cei 50 de ani de la apariția primei siluete, au migrat de la o emblemă a basketului, la una a străzii și a culturii hip-hop. Ce i-au făcut să aibă succesul ăsta răsunător și să dureze atâtea decade, să ia în piept atâtea valuri ale modei și să fie acolo sus, printre stele? În primul rând, printre dansatori și-au făcut un nume atât datorită creșterii culturii street-fashion, cât și pentru faptul că sunt super stabili și nu te poți accidenta în ei. Au profilul perfect pentru break-dance și freestyle. Aterizările sunt precise, iar aderența este ideală. Cu siguranță asta ar spune și un skateboarder, unde și acolo adidas Superstar este o întruchipare a perfecțiunii.

Lucrul care-mi place cel mai mult la Superstar este că pot fi combinați cu orice outfit. Dacă alegi să porți un sacou sau un cardigan și o pereche de pantaloni denim sau chino, adidas Superstar pe culoarea neagră se contopesc perfect. La fel cum eu i-am potrivit pe cei pe culoarea albă cu outfitul meu urban, format dintr-un hanorac cu glugă adidas Trefoil Hoodie sau cu pantaloni de trening adidas negri. M-a surprins plăcut look-ul satinat și materialele folosite de adidas pentru acest model de Superstar, care sunt atât de plăcut la atingere!

Pe aceștia, dar și multe alte variante Superstar îi poți găsi în magazinele BUZZ Sneaker Station sau online.

Până data viitoare, baftă în toate!

Bogdan

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick