pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
09.03.2022.

Spring Nike

Salut Buzzeri!

Mă numesc Nina Retar și ți-am pregătit din nou un nou blog; de data aceasta, în culori de primăvară!

Nike Huarache este un model legendar, ce tocmai împlinește 30 de ani. L-am întâlnit la începutul adolescenței, când am văzut „The Prince of Bel-Air”, unde Will Smith rupea audiența în acel nou model de Nike.

Creați inițial pentru a domina cursele de atletism, de-a lungul anilor au pus stăpânire pe străzi și astfel au devenit populari chiar și printre fanii culturii sneakerșilor. Pe lângă forma lor unică, se remarcă și prin combinațiile lor de culori vii. Modelul este conceput pentru a se potrivi picioarelor tale precum o șosetă, fiind ideali pentru alergare. Sunt de asemenea extrem de ușori și minimalisti, cu o tehnologie cu totul specială. Îmi plăcea și sloganul original, care suna: „ți-ai îmbrățișat picioarele astăzi?”, descriind perfect felul în care sneakerșii se potrivesc pe picior. Practic te simți în siguranță și pregătit pentru orice! De-a lungul anilor, aceștia au cucerit și terenul de baschet, indicând polivalența lor.

În ciuda faptului că este conceput ca un model sport, Nike Huarache este excelent și pentru combinarea cu diferite outfituri. Am ales de exemplu Nike Huarache într-o combinație de culori alb și roz mai soft, pe care le-am combinat cu un outfit de primăvară în aceleași culori. Setul este format dintr-o pereche de pantaloni ce se potrivesc la fix cu jacheta din velur confortabil și moale, care îți ține de cald în diminețile reci de primăvară. Întregul set iese în evidență cu grafica Nike Air în relief de pe toată lungimea.

Poți găsi Nike Huarache în magazinele BUZZ, în combinații diferite: negru clasic, maro cu alb și negru, și alb cu violet și verde neon. Pe lângă cele de femei, poți găsi atât modele pentru bărbați, cât și pentru copii, în diverse combinații de culori. Cu siguranță un nou hit al primăverii!

Puteți găsi setul de sezon Nike, precum și Nike Huarache în cele mai apropiate magazine Buzz sau online.

 

Până data viitoare,

Nina

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick