pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
13.04.2022.

Split the City in Half with your Puma RS-Z Core

Salutare tuturor!

 

De obicei mă aflu de partea celaltă a obiectivului aparatului de fotografiat, însă recunosc că-mi place la fel de mult să mă las surprins de un ochi artistic într-o sesiune foto. Primăvara este generoasă cu ale ei culori, când natura din oraș prinde viață și temperaturile de afară sunt mai prietenoase. Momentul perfect pentru mine să intru în peisajul urban cu un outfit comod!

 

 

RS-Z Core sunt sneakerși esențiali în acest sezon călduros, dacă îți dorești să obții acel look street style futuristic. Dar ține minte, moda în sine e o joacă! În aceste timpuri non-conformiste nu pot spune că mai există reguli stricte în ceea ce privește compunerea unui outfit. Poți fi chiar tu artistul, iar piesele vestimentare sunt doar tool-urile prin care tu te exprimi. Puma RS-Z Core te ajută să fii îndrăzneț, pentru că nu ai cum să treci neobservat atunci când îi porți.

 

 

Încă de când i-am încălțat, Puma RS-Z Core m-au învăluit într-un confort incredibil. Mersul este unul sigur, stabil. Foarte important de menționat că tehnologiile venite din zona sportivă ne creează aceste lucruri care au devenit esențiale: confort, stabilitate, amortizare optimă și sustenabilitate. O să vezi cum toate intră-n scenă atunci când situația impune să grăbești un pic pasul în itinerariul tău urban. Te poți baza pe RS-Z!

 

 

Prin ochii mei, am ales să combin acești Puma RS-Z Core cu o pereche de pantaloni de trening Nike și un hoodie confortabil. Ei mai vin și într-o altă combinație de culori, pe negru cu gri, pentru a se potrivi oricărui stil; de la un outfit simplu, subtil, până la unul mai îndrăzneț, cu aspect puternic ce întoarce capete. Fii super cool în acest sezon!

 

Până data viitoare,

 

Ciprian

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick