pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
11.05.2022.

RULE THE STREETS WITH PUMA MIRAGE SPORT

Hey!

 

A trecut ceva timp de la ultima mea postare pe blog, așa că permiteți-mi să mă prezint din nou. Sunt Naser Gutić, cunoscut în lumea dansului sub nickname-ul B-boy Naki. Am din nou sneakerși fresh cu care te vei bucura în fiecare zi. Deoarece pentru mine, ca break dancer profesionist, încălțămintea este cea mai importantă parte a ținutei, am ales mereu cei mai buni sneakerși. Se poate vedea din poze cât de mult mi-au plăcut!

De data aceasta m-am hotarât la ceva mai diferit: sneakerșii Puma. Puma este cunoscut mai ales în lumea sportului, dar este într-un trend ascendent în lumea modei. Am fost convins de sneakerșii Puma MIRAGE SPORT cu design reînnoit, ușor sălbatic, și de culorile sale vii, îndrăznețe. Inspirați din cultura DJ, oferă un aspect futurist potrivit atât pentru ringul de dans, cât și pentru un outfit urban. Talpa intermediară moale și construcția ușoară impresionează pe oricine și aduc o nouă dimensiune în ceea ce înseamnă lejeritate în viața de zi cu zi.

Sneakerșii Puma MIRAGE SPORT sunt succesorii liniei Mirage, care datează din anii ‘70, cunoscută atunci exclusiv ca pantofi de alergare. Modelul are caracteristici recunoscute ale modelelor vechi, care sunt îmbinate în noul design. Sneakerșii se potrivesc atât cu un look actual, cât și cu cel sportiv.  Eu însumi i-am combinat cu un set negru din colecția BATMAN. Partea de jos neagră și partea superioară asortată cu elementele discrete de design amintesc de costumul celebrului. Culorile sunt închise, iar materialul și grafica au un amestec de finisaje lucioase și mate. Cămașa albă BATMAN iese în evidență prin logo-ul recunoscut al lui Batman cu cele două aripi de liliac.

Sneakerșii Puma MIRAGE SPORT sunt disponibili în versiunea atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Această nouă ediție vine în două variante de culoare: o combinație de albastru, roșu și galben pe care am purtat-o ​​astăzi și o combinație de tonuri pastelate cu un mic adaos de portocaliu vivid și salvie.

Puma MIRAGE SPORT și multe altele se găsesc pe site-ul Buzz sau în magazine. În Buzz Sneaker Station găsești tot ce ai nevoie, de la diverși sneakerși până la haine și accesorii super-trendy!

 

Până data viitoare,

Naki

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick