Transport Gratuit

pentru toate comenzile peste 300RON

Plata cu Cardul

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

Contacteaza-ne la

031.112.0123 sau online@buzzsneakers.ro

INREGISTREAZA-TE

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
18.05.2022.

Explore "Off The Wall" Attitude

Hey, guys,

 

Abia așteptam să revin către voi cu o nouă postare pe blog.

 

Vara se apropie cu pași repezi, iar eu încerc să petrec afară cea mai mare parte a timpului meu liber, bucurându-mă de zilele calde și însorite. Este perioada mea preferată din an pentru că ies mai des cu prietenii, caut noi aventuri și am libertatea deplină de a experimenta outfituri și noi sneakerși.

Vorbind de sneakerși fresh – am fost atras de estetica siluetei anilor 70 în ultima vreme. Un brand care oferă o mare varietate de sneakerși cool din acea epocă este Vans. Spre deosebire de alte mărci, rădăcinile Vans sunt profund conectate cu cultura skate-ului care își rezervă un loc solid în moda urbană de astăzi.

Vans Old Skool mi-a atras imediat atenția imediat ce l-am văzut. Mi-a plăcut modelul pentru că este foarte ușor de asortat cu orice, adăugând un aspect casual ținutelor mele. Silueta, cunoscută inițial ca Vans #36, a debutat în 1977 cu un plus unic: legendarul logo Vans. Desenul aparent aleatoriu „jazz stripe”, realizat de fondatorul Paul Van Doren, a devenit rapid unul dintre cele mai recunoscute elemente de pe sneakerși.

Old Skool aduce un omagiu moștenirii lui Vans, rămânând în același timp o emblemă. Partea superioară este confecționată din material textil și piele naturală de căprioară. Având în vedere rădăcinile mărcii, sneakerșii sunt întăriți în zona degetelor și au o talpă exterioară robustă pentru tracțiune maximă. Silueta este căptușită în zona gleznei pentru un plus de confort și stabilitate. În aventura de astăzi în jungla urbană, am testat noul meu Old Skool împreună cu un outfit actual - un hanorac Vans și pantaloni scurți adidas portocalii pentru un accent ce completează look-ul.

 

Găsiți Vans Old Skool și toată ținuta mea în magazinele Buzz sau online.

 

Rămâi fresh,

Poppin' Simcho

 

Trenutno nema komentara

Articole similare

08.
Jun.
2022.
Blogger Pick
09.
Mar.
2022.
Blogger Pick
Salut Buzzeri! Mă numesc Nina Retar și ți-am pregătit din nou un nou blog; de data aceasta, în culori de primăvară! Nike Huarache este un model legen...
15.
Dec.
2021.
Blogger Pick